dinsdag 21 februari 2017

Trappenfabriek

Specialist in houten trappen. Voor de particuliere en professionele opdrachtgever. Een trappen specialist in de regio Noord-Brabant ? Met een eigen en unieke trappenfabriek bent u altijd welkom.


Trappenfabriek Noord-Brabant.

Dat wij specialist zijn op het gebied. Hoograven Traptechniek ontwerpt, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige houten trappen. Ook voor eiken traptreden. Wij beseffen als geen ander dat een trap in een ruime hal een andere uitstraling verdient dan een trap naar de zolderverdieping in een beperkte ruimte.


Wij maken vaste trappen in de regio Rotterdam - Utrecht - Den Haag. Comforttrappen is al meer dan jaar trappenfabriek en trappenspecialist. Wij werken door heel Nederland en maken en plaatsen houten trappen.

Onze kwaliteit en zekerheid kent een lange geschiedenis. Welke trap dan ook, iedere trap die u wenst wordt voor U gemaakt. En dat ook nog tegen een uitstekende prijs- en kwaliteit verhouding. De trap krijgt de laatste jaren terecht steeds meer . Jouw betrouwbare leverancier voor al jouw houten trappen en traponderdelen. Door jouw bezoek heb je de eerste stap genomen om te komen tot de aanschaf of het ontwerp van een nieuwe houten trap of een . Van eenvoudig tot zeer luxe en exclusief, voor woning, verbouwing of restauratie.


Van constructiebedrijf naar een gerenommeerde, ambitieuze en innovatieve trappenfabrikant. Omdat een trap zeer bepalend is voor de sfeer en de uitstraling is dit een belangrijk onderdeel van uw interieur. Daarom vinden wij dat een trap helemaal moet voldoen aan uw eisen en wensen. Bovendien moet u niet te . Zwartjes, de trappenfabriek die de beste trap van hout maakt voor u. Tevens verzorgen wij het trapgat en verzorgen wij trapleuningen.


Dat doen we al een aantal jaren voor particulier en aannemer. Deze trappen worden massaal geproduceerd van daar dat deze doe het zelf trappen zo goedkoop kunnen worden aangeboden.

Hebt u interesse om onze trappenfabriek te bezoeken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts