maandag 30 januari 2017

Stofzuiger voor houten vloer

Stofzuigers met prestatieklasse A presteren uitstekend op harde vloeren. Ze zijn speciaal geschikt voor parket, laminaat en houten vloeren. Ze zijn voorzien van een parketborstel en rubberen wielen, zodat beschadigingen aan de vloer worden voorkomen.


Wanneer je thuis parket, laminaat, hout of een plavuizen vloer hebt liggen is het belangrijk hier zuinig mee om te gaan. Dit begint bij een stofzuiger die zorgvuldig omgaat met dit soort kwetsbare ondergronden.

Deze stofzuigers beschikken allemaal over de A klasse in de reinigingsprestatie voor de harde vloer. Profiteer van de laagste prijs! De waarde die hieronder wordt geschaald , geeft . Dyson maakt een stofzuiger met een schattige naam, speciaal voor houten vloeren.


Dyson heeft laatst zijn eerste robotstofzuiger gepresenteer die beter moet zijn dan alle concurrenten op de markt, maar dat betekent niet dat het bedrijf geen andere stofzuigers blijft maken. Sterker: Dyson blijft ook de . Waar moet je nou eigenlijk echt op letten bij het kopen van een stofzuiger ?

Buiten dat je je hand even afschermt als je je pincode intoetst bij de kassa dan? Wij hebben nu een houten vloer beneden en een laminaat met V-groef op de eerste. Nieuw huis, dus er moet gezogen worden. Met deze Dyson flexibele parketborstel, geschikt voor harde vloeren , maak je lastige plekken schoon.


De flexibele parketborstel is 180° draaibaar en heeft een zeer smal profiel om lastige plekken tussen kasten en andere meubels gemakkelijker te bereiken. De zachte borstelharen maken houten en kwetsbare vloeren. Zoekt u de beste stofzuiger ? Deze zijn vaak voorzien van zachte borstels, zodat er geen krassen ontstaan op uw houten vloer of plavuizen. De gewone stofzuigervoet is een gecombineerde zuigmond die geschikt is voor vloerbedekking en harde vloeren zoals laminaat, parket en vinyl.


Dit maakt de borstel geschikt voor alle gladde vloeren en wij adviseren deze borstel om houten vloeren of pvc vloeren mee te stofzuigen. Ik neig zelf naar een stofzuiger met zak, op het werk hebben we een Dyson zonder zak maar irritante aan dat ding is dat wanneer je zijn opvangbak wilt leeggooien je telkens van. Wij hebben beneden een massief houten vloer en boven en op zolder laminaat, nog nooit schade gezien door de stofzuiger.


Dit type stofzuigermond is namelijk ontworpen voor het reinigen van alle soorten harde vloeren. Hierbij kun je denken aan tegelvloeren, houten vloeren , zeil, gietvloeren, et cetera… Kenmerkend aan parketborstels zijn de zachte borstels aan de onderzijde van de zuigmond. Dit zorgt ervoor dat de vloerborstel zonder .

Het is het beste om te stofzuigen met een roterende borstel, om vuil en gruis van mijn houten vloer te verwijderen. Wat voor soort stofzuiger wilt u? Sledestofzuiger met zak – verschillende uitvoeringen mogelijk. Verkrijgbaar in volledige grootte of licht en compact formaat. Snel en eenvoudig te legen.


Steelstofzuiger – Ideaal voor ruimten met veel meubels. REGEL 2: STOFZUIGEN Niks verwijdert vuil en fijn stof uit naden en spleten van een houten vloer zoals een stofzuiger dan doet. De beste keuze is een ketelstofzuiger met een lange, ovale vloerborstel eraan. Heb je alleen een ander model, zorg er dan voor dat er geen roterende borsteltjes aan zitten die . Maar tegelijkertijd denkt men dat een houten vloer veel onderhoud vergt. We vroegen advies aan Bas van Deutekom van Comfort Parket, specialist in houten vloeren.


Van Deutekom adviseert vooral de vloer regelmatig te stofzuigen. Op die manier voorkom je dat er krassen of kale plekken ontstaan als . De Thomas stofzuiger is uitgerust met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts