dinsdag 17 januari 2017

Altrex keukentrap aanbieding

Gratis verzending vanaf 20. Koop of Verkoop trap altrex op Marktplaats. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.


Huishoudtrappen komen in verschillende hoogtes en materialen. Bij Praxis kun je zowel een aluminium huishoudtrap kopen als een stalen of kunststof exemplaar. Door de variatie in hoogte vind je altijd de trap die past bij de klus waarvoor je hem wilt gebruiken.

Handson huishoudtrap aluminium treden 80cm stahoogte. Double Decker huishoudtrap. Onder deze klimoplossingen vallen ook ladders, trappen en steigers. Een huishoudtrap voor thuis of een bordestrap voor de professional. Een ladder voor de doe-het-zelver of professional en standaard . Je kunt deze trap gebruiken voor het ophangen van een lamp of het lappen van de ramen, maar ook voor het schilderen of behangen van een muur.


Een multifunctionele huishoud- en klustrap dus! Deze lichtgewicht aluminium huishoudtrap is jouw stabiele basis bij alle klussen in en rond het huis. Dubbele trede, dubbel zoveel stavlak Veilig en comfortabel klussen Sterk, stabiel en toch licht in .

Van de ramen lappen tot de gevel schoonmaken! Deze stabiele huishoudtrap heeft een hoge beugel en antislipvoeten. Je kunt dit trapje gemakkelijk inklappen, waardoor hij compact kan worden opgeborgen. Doordat het gemaakt is van geanodiseerd aluminium, is hij vuilafstotend.


Nuovastep keukentrap Magis wit. Met de nieuwe HandGrip is het bordes nu nog gemakkelijker te borgen en te ontgrendelen. Vergelijk 9klus artikelen van de beste merken, o. Lichtgewicht aluminium huishoudtrap voor gebruik in en rondom de woning. Met bordessen, voor maximaal stacomfort op werkniveaus, hoge kniebeugel, voorzien van gereedschapshouders en emmerhaak met schroevenbakje en afgeronde treden.


Voorzien van grote, slijtvaste rubber anti-slipvoetjes en afdekkapjes . Meer informatie over deze merken kunt u onder aan de pagina vinden. Ga voor uzelf na welke eisen u aan de trap gaat stellen. Waar wordt de trap voor gebruikt en hoe vaak.


Bij elk trap geven wij onderscheid tussen . De naamsbekendheid onder de vakman lijdt daar, ten onrechte, duidelijk onder. Wie heeft er niet één in huis: een huishoudtrap. Maar ook de hogere variant van een trapladder kan heel nuttig zijn bij allerlei huishoudelijke klusjes.


Altrex wil af van keukentrap -imago.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts