maandag 23 januari 2017

Perletta tapijten

Perletta tapijt kopen, online of in onze winkel te Willebroek. Maatwerk mogelijk met snelle levering, zonder meerprijs! Kleurstalen in onze showroom.


Daarnaast worden de tapijten onder, gegarandeerde, zeer goede arbeidsomstandigheden zorgvuldig met de hand geweven. Ieder vloerkleed wordt in unieke wollen garens vervaardigd.

De vloerkledencollectie van Perletta is niet alleen divers in . Of je nu een hoogpolig tapijt zoekt of een handgeweven . U kunt kiezen uit vele verschillende structuren en kleuren. Er bestaan geen standaardafmetingen aangezien het altijd maatwerk is, tegen een schappelijke prijs en met een zeer snelle levertijd. De prijzen verschillen per structuur, . Hedendaagse natuurtapijten met een vleugje nostalgie.


De Structures Mix laat toe zelf je tapijt samen te stellen volgens eigen voorkeur.

De perfecte collectie voor maatwerk tapijt met . De ideale manier om een woonruimte warmer, gezelliger en persoonlijker te maken is het toevoegen van een vloerkleed. Perletta is specialist op het gebied van handgeweven vloerkleden en heeft dan ook een ruime collectie aan kleden en tapijten. Het merk heeft een aantal basisseries in haar collectie, bestaande uit de . Belvedere is de grootste leverancier van Perletta kleden in Hilversum en het Gooi. Wij hebben een mooie collectie stalen op onze toonzaal liggen en kunnen alle kleden van Perletta leveren. Limone Mix rug and Lounge poufs.


Perletta karpetten dealer Lineo (regio Eindhoven) levert karpetten, tapijten en vloerkleden op maat in alle soorten en kleuren. Perletta Carpets maakt handgeweven tapijten van 1 zuiver marokkaans scheerwol. De strengen wol kunnen op een verschillende manier aan elkaar worden bevestigd zodat er patronen ontstaan. Karaktervolle geweven tapijten die zowel in landelijke als strakke, moderne interieurs tot hun recht komen. Perletta structures is een 1 uit wol, én met de hand geweven collectie bestaande uit verschillende structuren en uitsluitend natuurlijke materialen.


Deze tijdloze tapijten zijn in standaardafmetingen of op maat verkrijgbaar en beschikbaar variëren van zeer plat (Loft) tot een dikke tentakelstructuur (Rasta). Koop of Verkoop perletta op Marktplaats. Perletta heeft het gebruik van natuurlijke producten hoog in de vaandel staan, voor hun vloerkleden gebruiken ze onder andere Nieuw-Zeelandse scheerwol, jute en bamboezijde.

Zoekt u naar een fraai kleed ter decoratie van uw vloer? Deze kleden gaan niet alleen jarenlang mee, ze worden ook in tal van verschillende . Product Informatie: De tapijten van Perletta spelen met wol. De variatie in garendikte, structuren en dessins laten eindeloze combinaties toe.


Met een constante: de tijdloze uitstraling van wol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts