woensdag 25 januari 2017

Komo gecertificeerd

Het KOMO -keurmerk betekent: objectief vastgestelde kwaliteit voor bouw en infra. Kwaliteit voor de bouw herken je aan het KOMO -keurmerk. Aantoonbaar en objectief. Dan wordt voldaan aan alle markt- én overheidseisen.


De klant koopt de kwaliteit die is beloofd: aantoonbaar de beste.

Vind alles met het KOMO keurmerk in één zoekmachine. KOMO is hét keurmerk in de bouw en infra. Vind hier alles met het KOMO keurmerk! KOMO -certificaten en -attesten worden uitgegeven door Certificatie-instelling die daarvoor geaccrediteerd zijn door de Raad voor Accreditatie en een. De certificaathouders mogen het KOMO -logo alleen gebruiken voor die zaken waarvoor ze gecertificeerd zijn.


Er bestaan vier KOMO-keurmerken: KOMO, KOMO- Afbouw, KOMO-Instal en KOMO-Klimkeur. Gebruik van KOMO - gecertificeerde producten en processen verhoogt de efficiency in het bouwproces en verlaagt de faalkosten.

KOMO gecertificeerd isolatiebedrijf, daarmee bent u van kwaliteit verzekerd! Het bewijs van vakbekwaamheid en kwaliteit is het KOMO-procescertificaat. U loopt met deze producten geen enkel risico wanneer u deze toepast in een werk waar om Komo gevraagd wordt!


Helaas heeft het KOMO keurmerk voor onzelfstandige woonruimten opgehouden te bestaan. Het Nederlandse geveltimmerwerk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en mooie en goede afwerking. Wij zijn in Europa en daarbuiten bekend . Kristal zwart (nieuw op de nederlandse markt) op zowel onze app als sbs bitumineuze dakrollen hebben wij een uniek assortiment aan esthetische toevoegingen.


Daar hebben wij nu op onze nederlandse. Wallcare behaalt nieuw KOMO -certificaat. Op dinsdag maart ontving het bedrijf. Gevelrenovatie werk te Zoetermeer. De voegen worden hier vernieuwd en de gevels worden vastgeze.


Aanbrengen renovatiespouwankers. VOOR UW VEILIGHEID: KOMO CERTIFICAAT. Garantie van kwaliteit en veiligheid. Het keurmerk KOMO bestaat .

Heel veel hout artikelen in onze webwinkel, zoals diverse speeltoestellen, dragen het KOMO keur. Per product vindt u op Gadero. Online gecertificeerd hout bestellen? Wij bezorgen topkwaliteit hout in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts