donderdag 26 januari 2017

Vloerkleed tijger

Mat of vloerkleedje in de vorm van een tijger online kopen? Ontdek deze en meer aparte woonaccessoires in onze webshop. Voor iedereen een voordeel. Laagpolig vloerkleed in de vorm van een tijger.


Het kleed is 142xcentimeter.

Doing goods – tiger rugDeze tijger wil je gewoon hebben, staat leuk en ook nog eens superzacht. Afmetingen : 1x cm. Te gebruiken als muur decoratie, vloer decoratie Maten: Breed (incl. voet) ca. Tijger vloerkleed Doing Goods.


Zebra tijger print vloerkleed. Meer ideeën over Roze zebra slaapkamers, Bloemenranden en Azteken vloerkleed. Een fairtrade kado van Tudi Bilo!

Sew Heart Felt vloerkleden worden vakkundig gemaakt door het vormen van biologische wol met zeep, water en wrijving. Een mooi kleed komt eigenlijk altijd wel van pas. Wat dacht je van een stoer kleed of dekentje met een tijger erop?


Het heeft niet alleen een stoere uitstraling, maar het zachte katoen van het kleedje maakt de deken vooral ook erg zacht en comfortabel. Een kleed met tijger kun je gebruiken voor in het babybedje, . Kinderkamer: Bibib vloerkleed tijger uit de Ratatam serie. Modern vloerkleed van de mooie collectie 'City Line'. Vloerkleed City Line Tiger.


Het vloerkleed is gemaakt van 1 polyamide wat ervoor zorgt dat het zacht aanvoelt,. Kies jouw favoriete item en shop deze direct online! Een rechthoekig vloerkleed van geweven katoen met een geprint dessin aan de bovenkant. Veilig en snel je design meubels thuisbezorgd.


Handgemaakt volgens fairtrade principes. Op werkdagen vóór 14u besteld = morgen in huis. Op zoek naar een vloerkleed voor in jouw woon- of slaapkamer?


Bekijk en vergelijk vloerkleden van Praxis direct in het vloeren assortiment.

Het model is voorzien van een asymmetrisch strepen dessin en rafels aan de uiteinden. Luister iedere zaterdag van 12. Vraag Het De Bieb voor nieuwe vragen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts