vrijdag 20 januari 2017

Licht laminaat

Bent u op zoek naar licht eiken laminaat ? Bekijk het laminaat online! Bebo Parket biedt u het grootste aanbod licht laminaat. Een vloer bepaalt in belangrijke mate de sfeer en uitstraling van een kamer. De kleur, de houtnerf, mat of licht glanzend - elke keuze heeft effect op je leefruimte.


Door de levensechte decors is een laminaatvloer vandaag de dag nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Laminaat van GAMMA is verkrijgbaar in alle soorten, maten en patronen. Zoek je modern wit laminaat , klassiek zwart of een variant met een echte houtlook? Wil je extra brede planken of een v-groef?


KARWEI heeft een diverse collectie laminaatvloeren van hoge kwaliteit. Ze vormen de basis voor ieder huis. Een volledig lichte kamer met licht laminaat , witte muren en een wit plafond kan wel iets te klinisch overkomen.


Dit kun je compenseren door gebruik te maken van (donker) gekleurde items in de kamer zoals een vloerklee gordijnen of meubels. Creëer een ruimtelijke en rustige sfeer met licht laminaat.

De lichte laminaatvloeren van CanDo zijn kras-vast en gaan jarenlang mee. Naturel Classic Laminaat. Een dunnere laminaat vloer is geschikt voor licht gebruik. Wij raden een dikkere laminaat vloer aan wanneer er veel op gelopen gaat worden.


Zoals eerder aangegeven is laminaat er in verschillende kleuren en patronen. Van hele lichte vloeren tot hele donkere laminaat vloeren. Er is zelfs laminaat dat op leistenen lijkt.


Meister heeft een aantal jaren geleden met de Meister LD3Eiken Licht 2een nieuwe standaard geïntroduceerd waar geen ander merk laminaat aan kan tippen. Een prachtig decor gecombineerd op een lange brede plank geeft de indruk van een eiken plank, maar dan met de voordelen van een laminaatvloer. Meister heeft de LC 2collectie voorzien van een poriënstructuur afwerklaag waarbij de knoesten en groeven extra diep in het laminaat zijn geperst.


Op zoek naar een laminaatvloer met een robuust uiterlijk? Dan zijn de brede planken licht eiken misschien wel wat voor u! Nederland in goedkoop laminaat. Laminaat Luxline heeft een lichteiken dessin met een decoratieve V-groef. Het laminaat legt makkelijk door het eenvoudige legsysteem.


Actielaminaat Basic laminaat Licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts