dinsdag 31 januari 2017

Steigerbuis tuinbank

Maak jouw eigen unieke tuinbank van steigerbuizen. De bank van steigerbuizen is ideaal voor in de tuin en gaat lang mee. Steigerbuis Tuinbank 33mm (2-zits).


Zoekt u een steigerbuis tuinbank ? Dan bent u bij Tuinframe. De tuinbank bestaat uit steigerhout en een steigerbuizen frame.

Bekijk de website voor het ruime assortiment. Een zeer robuuste en stoere bank voor in de tuin die op maat voor je wordt gemaakt. Kies dus zelf je kleur en afmeting! Gratis bouwtekening voor tuinmeubels van steigerbuis en steigerhout. Een steigerbuis bank met arm en rug.


Doe het zelf bouwtekeningen voor steigerbuizen. De steigerbuis tuinbank is leverbaar in diverse uitvoeringen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Door de perfecte hoek van de rugleuning komt u helemaal tot rust en is het heerlijk genieten op deze.

De buizen en koppelingen worden als bouwpakket geleverd. De rugleuning van de bank is verstelbaar. U kunt de hoek van de rugleuning ve. Vele werktekeningen beschikbaar voor het maken van steigerbuis meubels. Doe Het Zelf via steigerbuis -online.


Als je op zoek bent naar een industriƫle bank van steigerhout en steigerbuis met een stoere en eigentijdse look dan is onze tuinbank echt iets voor jou! Het is heerlijk genieten op deze ruimte of zits bank van steigerbui. Onze steigerbuis tuinbank is elegant en modern maar daarnaast ook stoer en robuust. In deze klusinstructie vind je ideeƫn om zelf meubels te maken van steigerbuizen met steigerhout.


Stoere, stevige en robuuste steigerhouten meubels van steigerbuis : tafels, stoelen, kastjes of tv-meubels, je maakt ze zelf met de klusinstructies van KARWEI. Het onderstel is zo stevig zoals het eruit ziet. Dit is gecombineerd met het prachtige zitvlak dat gemaakt is van vurenhout, waardoor stijl en stevigheid gecombineerd wordt. Levertijd maximaal werkdagen.


U bent hier: Home Overige producten Werktekeningen Tuinbank. Wil je zelf iets van steigerbuis maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts