maandag 23 januari 2017

Gietvloer prijs per m2

Er zijn vele soorten gietvloeren en er zijn diverse manieren waarop een gietvloer geplaatst kan worden. In dit artikel lees je welke factoren de prijs van een gietvloer bepalen en aan welke kosten per vierkante meter je je gemiddeld kan verwachten. De genoemde prijzen zijn indicatief en kunnen naargelang . Zonder deze informatie kunnen wij geen exacte prijs benoemen.


Wij kunnen wel alvast aangeven dat de gietvloer prijs per. De prijs voor oppervlaktes van meer dan 20m² berekenen we per vierkante meter,” verduidelijkt Maes.

De oppervlakte is dus de grootste prijsbepaler. Hoe groter de oppervlakte, hoe goedkoper de prijs per m². Zo betaal je voor m² bij ons euro per m². Voor een oppervlakte van 100m² betaal je 75 . Hetzelfde geldt voor de gietvloer doorleggen in de keuken.


Dit geeft niet alleen een eenheid in het uiterlijk van de woning met dezelfde vloerafwerking maar ook een lagere prijs per m2. In de keuken kan deze harde vloer tegen een stootje. Bijna niets kan niet met een nat doekje snel weg gewreven worden.

De gietvloer kosten zijn afhankelijk van het aantal mvloeroppervlakte. Een scherpe prijs voor uw nieuwe gietvloer. U heeft al een moderne gietvloer vanaf € 4- per vierkante meter. Vraag een gratis offerte aan.


Dit geldt alleen voor gietvloeren vanaf m2. Gietvloeren vanaf vierkante meter worden per mberekend. De meest toegepaste zijn polyurethaan, epoxy, steentapijt en een troffelvloer.


De prijs hangt vooral af van het soort vloer dat je kiest, hoeveel lagen er worden aangebracht, de vierkante meters en de eventuele extra opties. De volgende tabel geeft de prijzen weer van de verschillende soorten vloer per vierkante meter. Op deze pagina geven wij u alle informatie die u moet weten over gietvloeren en de mogelijkheden. Ben je nog aan het oriƫnteren en wil je geen offerte aanvragen, ook al is die geheel vrijblijvend?


Bekijk dan op deze pagina de prijzen voor een gietvloer. Bereken gemakkelijk en snel de gietvloer kosten. Hoeveel een gietvloer kost per mkan nogal verschillen. Er moet rekening worden gehouden met meerdere factoren. Zo is het van belang welk soort gietvloer het is, hoeveel lagen (opbouw) er moeten worden gegoten en hoe groot het oppervlak is die gevuld moet worden.


Daarnaast hangt het er ook vanaf.

Bij Flowresin rekenen we voor iedere gietvloer een prijs per m, maar dat is geen vaste prijs per m2. Dat maakt gietvloeren extra aantrekkelijk voor met name zakelijke toepassingen. Showrooms, winkels en kantoorpanden . Algemeen gesteld geldt de regel: hoe groter het oppervlak, hoe goedkoper de prijs per m² wordt.


De kostprijs van een gietvloer. Epoxyvloeren zullen meestal duurder uitkomen dan een gewone betonvloer. Je mag rekenen op een prijs vanaf euro tot euro per m² (exclusief BTW). Afhankelijk van je wensen kan de prijs. Onderstaand treft u onze basistarieven aan.


De prijs per vierkante meter wordt goedkoper wanneer u een groter totaaloppervlak . Een voordeel van dit type gietvloer is dat het goedkoper is dan polyurethaan en dat het in een hoogglans afwerking te verkrijgen is. Vloerverwarming is bij epoxy niet mogelijk i. Prijs : 70- 1euro per m(incl. plaatsing). Ontdek hier meer over epoxyvloeren. Wat vooral belangrijk is bij aanschaf van een gietvloer , is dat je je laat informeren door een deskundig leverancier.


En, nog belangrijker: dat je het leggen van de gietvloer aan een vakman overlaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts