vrijdag 20 januari 2017

Daklicht lichtstraten

Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw. Ontwerp uw lichtstraat online - Download direct een uw persoonlijke offerte. Forzon is specialist in architecturale dakconstructies in glas, staal en aluminium.


We vervaardigen innovatieve ontwerpen en laten ons graag inspireren door uw creativiteit en visie. Forzon denkt out-of-the-box en verrast u graag met kwalitatief design dat steeds stijlvol en onderscheidend is.

Platdakramen van Luxlight brengen het meeste daglicht in uw woning. Hét alternatief voor lichtkoepel, lichtstraat , dakkoepel, dakraam of lichtbuis. Hoe meer licht we ontvangen, hoe lichter we ons voelen.


Lichtstraat versus lichtkoepel. Door een lichtstraat of lichtkoepel kunnen we zo veel mogelijk daglicht ons huis of onze werkruimte binnenlaten. Kunstlicht heeft immers nooit hetzelfde heilzame effect als het daglicht dat . Bent u op zoek naar een lichtstraat? Ook in een woning met een plat dak, omringd door hogere woningen is het mogelijk om voldoende lichtinval te creëren.


Horrix beschikt over een ruim assortiment aan aluminium lichtstraten.

Er zijn verschillende uitvoeringen . BIK EPC- lichtstraten voor een duurzaam gebouw. Optimaal gebruik maken van natuurlijk daglicht én een goede isolatie zijn beide onmisbaar voor een energiezuinig gebouw. Maar helaas gaan deze twee niet altijd even goed samen.


Daarom heeft JET BIK de EPC- lichtstraat ontwikkeld. Het is een feit dat de aanwezigheid van daglicht een van de randvoorwaarden is voor het realiseren van een prettig binnenklimaat. Niet voor niets vindt u in vrijwel elk gebouw een lichtstraat. Vaak is er hierbij sprake van een aluminium lichtstraat in de vorm van een zadeldak, sheddak of glazen piramide.


Of het nu gaat om enkel glas of isolatieglas. Het Glasdiscount klemprofiel is universeel toepasbaar voor elke dikte. Gezaagd op de door u gewenste lengte. Lengtes tot meter mogelijk! Zij zien het potentieel in de lichtstraat om een donkere, sombere ruimte om te zetten in een zee van natuurlijk licht.


In tegenstelling tot een traditionele aanbouw met plat dak, creëert een aanbouw met lichtstraat een geweldig ruimtelijk . De lichtstraten worden in onze Eigen Fabriek gemaakt waardoor niets onmogelijk is! Elk huis is anders en iedere lichtstraat moet aan uw wensen voldoen en goed in verhouding staan met de ruimte waarin deze gesitueerd wordt. Onze Deskundige Adviseurs willen u graag Vrijblijvend Adviseren over de mogelijkheden. Het enkelvoudige Flushglaze gaat tot 6. Daarboven kunt u kiezen voor een rank aluminiumprofiel of zelfs een strakke glazen .

Hierdoor snelle levertijden en strakke montageplanning. Inclusief montage door vakmensen van Luxlight. Licotec Daklicht lichtstraten en transparante overkappingen in kunststof en glas.


Tevens aluminium producten en profielen voor verschillende branches.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts