dinsdag 31 januari 2017

Marmeren beelden

Ook van deze adverteerder . Koop of Verkoop marmeren beelden op Marktplaats. Vind marmeren beelden op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Collectie handgemaakte beelden uit marmer.

Unieke collectie marmeren beelden uit Vietnam. Wij zijn opzoek naar aparte antieke stukken kan van alles zijn op gebied van klokken ,meubels, porselein,lampen, bronzen of marmeren beelden z… N. Prachtige oude marmeren beeld van strijdwagen met de twee paarden. Mijnwerkersbeeld op marmeren sokkel. Op de veiling van deze week: Bronzen Beeld Jugendstil Meisje in groene jurk - eind 20ste eeuw. Mooi beeld van een zittende windhond van hoogwaardig brons.


Beeld is gemonteerd op een marmeren voetplaat. Boeddhabeelden van Marmer , wij verkopen originele, oude en antieke marmeren Boeddhabeelden, voornamelijk afkomstig uit Birma.

Bekijk onze collectie hier ! Decoratiebeelden voor binnen en buiten. Moderne en abstracte decoratieve beelden uit diverse materialen zoals hout, terrazzo, marmer enz. Oorspronkelijk waren de beelden overschilderd met loodwit om te gelijken op de oorspronkelijke marmeren beelden.


Verhuist u naar een appartement en hebt u geen plaats meer voor uw antiek? Dan kunt u alvast uw marmeren en bronzen beelden verkopen aan Antiek Picart. Gratis schatting ontvangen om de waarde te bepalen van uw marmeren of bronzen beeld? Dat kan per foto of bij u thuis door dit contactformulier in te vullen. Medussa heeft een uitgebreid aanbod van beelden zoals tuinbeelden en kunstbeelden in diverse materialen zoals brons, marmer en hout.


Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog . Dit beeld is gemaakt van witte marmer , geschikt voor binnen en buiten. Marmeren tuinbeelden, natuurstenen tuinbeelden, granieten tuinbeelden. Ruime keuze in onze showroom en in onze webshop. Jo Snijders beeldend kunstenaar Josn uit deurne, enkele unieke marmeren beelden maar ook uit marmer mortel en speksteen. Grote hardstenen en marmeren beelden , geschikt voor aankleding van tuin of bedrijfspand.


Eene zeer fraaije Groep, voorstellende Apollo en Dafné, bij de lauwrierboom, vermoedelijk naar GIRARDoN.

Mercurius, maar JEAN DE BoLoGNE. De Hercules van Farnese , naar het antiek. Twee Kinderhoofdjes, op marmeren voetstukken. Een staande Os, op een voetstuk. Zijn stretchable sculptures lijken van hout, steen of marmer.


Kunstenaar Li Hongbo uit Beijing werkt enkel met papier. Hongbo zegt altijd al gefascineerd te zijn geweest door papier. Het is een simpel en eenduidig materiaal, maar . Aan de slag met meesterwerken.


Rijksstudio: Duik in de collectie. Start je eigen Rijksstudio. Oude antieke hardstenen beelden om uw tuin te versieren, of een gietijzeren hond voor bij de achterdeur.


In de categorie tuinbeelden vindt u zowel oude als nieuwe beelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts