maandag 23 januari 2017

Hardsteen aanrechtblad onderhoud

Lees en koop de juiste onderhoudsproducten , aangeraden door de specialist. Heeft u een keuken van blauwe hardsteen ? Het onderhoud , de bescherming, het verwijderen van vlekken… Ontdek onze tips voor het schoonmaken van blauwe hardsteen. We hebben een houten keuken gekocht met daarop bovengenoemd werkblad ( keuken nog niet geplaatst).


Nu kregen wij het advies om het werkblad 1x per maand in te wrijven met siliconenspray. Een kennis kreeg het advies om eenzelfde soort werkblad met lijnzaadolie in te wrijven, .

Meer resultaten van radar. Lees over voor- en nadelen. Lees meer over de voor- en nadelen en het onderhoud van dit keukenblad! Hardsteen aanrechtblad kopen? Ik wil mijn hardsteen beter beschermen en de kleur optimaal benadrukken.


Hoe kan ik dat het beste doen? Door het koken zijn er op mijn hardsteen aanrechtblad allerlei rare plekjes ontstaan. Eerder moesten wij dan zeggen dat u het er maar mee moest doen en dat u . Zo natuurlijk als het was toen het nog in de berg zat zo natuurlijk is het materiaal als het bij u als vloertegel, dorpel, vensterbank, aanrechtblad of tafel in huis staat of ligt.

Werkbladreiniger, 2ml. Om de mooie donkere uitstraling van uw aanrechtblad te behouden dient u het blad te voeden cq verzadigen dit kan u doen doormiddel van gekookte lijnzaadolie met terpentijnolie te mengen 1op1. Ook volstaat het om het blad wekelijks met olijfolie goed in te wrijven en dit na enkele minuten goed uit . Klik hier voor een onderhoudsadvies op maat. Laat geen vetten of voedingsmiddelen onnodig lang op het aanrechtblad liggen. Belgisch hardsteen is een puur natuur product welke een passend onderhoud behoeft.


Vermijd het contact met hete pannen en. Uw aanrechtblad is gemaakt van hardsteen. Een product wat in de groeves van du Hainaut in de Belgische Ardennen gewonnen wordt. Afwijkingen in het materiaal zoals kleur- en structuurverschillen, maar ook kleine aders, haarscheurtjes, natuurlijke vlekken en kleine putjes onderstrepen de waarde en. Om werkbladen van Belgische arduin te onderhouden, smeert u het oppervlak in met een oplossing van terpentijn en lijnolie.


Laat uren drogen en haal het overtollige weg. Ook kunnen in het hardsteen ophopingen van fossielen, . Er zijn snijplanken en onderzetters nodig om het hardstenen aanrechtblad te beschermen tegen krassen en hitte. Vlekbestendigheid is slecht. Sterke vervuiling moet zo snel mogelijk verwijderd worden. Sommige frisdrankzuren veroorzaken onherstelbare schade.


Regelmatig impregneren en onderhoud is nodig bij een . Een granieten aanrechtblad schoonmaken.

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een granieten aanrechtblad , maar de meesten weten niet goed hoe ze het stenen werkblad moeten schoonmaken. Je kunt speciaal schoonmaakmiddel voor graniet kopen,. Als u de onderhoudsinstructies nauwkeurig naleeft, dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts