maandag 30 januari 2017

Engelen tegels lommel

Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal. In onze ruime en nieuwe toonzaal aan de Balendijk in Lommel vindt u ons uitgebreid assortiment. Engelen Vloer- en Tegels , Lommel.


Openingsuren, adres en telefoon. Deze winkel is geplaatst in de categorie Tegels , Vloeren.

Of van alle andere bedrijven uit de sector Bouwmaterialen, verkoop. Uw specialist voor tegels. De winkel behoort tot de categorie Tegels ,. This shop is in the category Floor tiles, Floors.


Vraag eenvoudig een offerte of contacteer ons voor meer info. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt. Ce magasin se trouve dans la catégorie Carrelage, Plancher.

De voornaamste vraag van de bouwheer was een opvallende toonzaal voor zijn producten. Hiervoor werd de kop van het gebouw. Architect_Architecte edibo, Lommel. Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer,.


Stationsstraat 27 Lommel. Ou des autres sociétés du secteur Matériaux de construction, négoce. Betegelaar nodig in Lommel ? Trappenplaatser nodig in Lommel ? Adres: Balendijk Lommel , België. Online telefoongids Mercurius.


Bedrijvengids per branche, plaats en gewest. Sellekaertsstraat 1 Overpelt. Lieven Gevaertlaan 1 Overpelt. Europalaan 41a , Overpelt.


Wij houden niet van grote tegels (wat in elke winkel met de macht te vinden is) maar wel van vloertegels in wildverband dwz tegel van bv.

Wel tegels natuursteen in wildverband en geglazuurde tegels in wildverband maar keramische? Anseelestraat 1 Lommel. Je helpt klanten verder in de toonzaal en geeft hen gepast advies.


Je telt plannen uit en maakt prijsoffertes en volgt deze op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts