maandag 30 januari 2017

Painting the past stone

Painting the Past - Stone. Deze muurverf is te gebruiken door het hele huis voor plafonds en wanden. Inhoud pot betreft circa m2. Advies: Voor een perfect dekkend resultaat aanbrengen in dunne lagen met roller of blokkwast.


Deze verf is uit voorraad leverbaar. Kenmerkend voor dit merk zijn de bijzondere authentieke en warme kleuren en het toevoegen van extra krijtemulsies aan de verven, die ervoor zorgen dat de uitstraling veel matter is dan de gebruikelijke verven.

Het is verkrijgbaar in kwaliteiten, de ¨Matt¨ is net zo mat als de muurverf. De ¨ Eggshell¨ heeft een lichte glansraad en is daardoor beter op keukens en deuren te verwerken. Een grondverf is niet nodig. Het oppervlak dient vrij van olie, was en . De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt.


Dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Ze komen zachter over en zullen niet gauw vervelen. Kleuren van vroeger, maar volledig. Wij hebben beneden Stone.

Bestel deze óf een andere buitenverf van Home Design Shops. Kleurnummer 31StoneDeze matte lak is binnen te gebruiken voor hout en mdf. De onderlaag moet droog en stofvrij zijn en je. Traditional colours, New Neutral colours , Soft Loft colours , Shabby Chic colours, White Poetry colours en Children colours. Stone is een lichte vergrijsd groene tint en staat op de kleurstaal traditional colours.


De krijtlak vd kleurstaal traditional colours is goed afneembaar en geeft een lichte kwaststreep. Let op: Er zijn nog maar stuks op voorraad. PAINTING THE PAST IM FARBTON STONE Stone aus der Farbkarte Traditional ist als Wandfarbe und als Möbelfarbe erhältlich.


Bitte wählen Sie unten die gewünschte Qu. Deze pin is ontdekt door Diana Hameeteman. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De Matt is net zo mat als de muurverf. Sie ist äußerst vielseitig mit anderen Farbtönen zu kombinieren.


Diese Farbe ist besonders geeignet für Holz, MDF und Heizkörper. Eine Untergrundfarbe ist nicht notwendig, lediglich sollte die Oberfläche Öl- und Staubfrei sein. Es ist jedoch ratsam den Untergrund leicht auf zu rauen und danach sauber und staubfrei zu machen. Laat het verleden herleven met een collectie van ruim 1kleuren die in eigen atelier zijn ontworpen.


Elke kleurkaart heeft een eigen stijl, sfeer en beleving. Stone , Clay, Taupe, Chalk, Mouse.

Mauve, Gooseberry, Moss, Salt, Scandinavian Green. Bayleaf, Dawn, Eucalyptus, Petrol, Blue Grey. Steel, Oyster, Heather, Aubergine, Dinning Room Red.


Der Farbton Stone ist ein neutrales Grau mit beruhigender Farbgebung. Elementar und zeitlose Kreidefarbe von Shabby World.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts