maandag 16 januari 2017

Bik dakkoepel

Ron vierkant, bolvormig, piramide of zelfs half hoog. Alle lichtkoepels worden van hoogwaardig en duurzaam kunststof vervaardigd. Er is een keuze uit de materialen acrylaat (PMMA) voor gewone toepassing, polycarbonaat voor een grote slagvastheid en Sun Control Clear voor warmtewering.


Bij elke lichtkoepel is een . Een lichtkoepel vormt een aanwinst voor woningen, scholen en zorginstellingen, maar ook kantoorgebouwen en bedrijfshallen.

Onze BIK lichtkoepels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor meerdere schalen voor een . Een vlakke glazen lichtkoepel die zowel duurzaam als esthetisch verantwoord is laat u realiseren door JET BIK. Met meer dan jaar ervaring in daglichtoplossingen kunnen wij u een goed advies geven welke oplossing voor uw woning of kantoor het beste is.


Vraag vandaag nog een offerte aan. Kies voor een esthetische . Wij hebben al meer dan jaar ervaring in het ontwerpen, adviseren en realiseren van daglichtoplossingen.

BIK biedt een breed scala aan lichtkoepels. Er is keuze uit verschillende afmetingen, vormen en materialen. Elke dag weer bezorgt daglicht ons nieuwe energie. Thuis, buiten en op het werk. Kijk snel in onze webshop voor ons ruime assortiment lichtkoepels.


BIK Lichtkoepel Glas is een kant-en-klaar kwaliteitsproduct dat is opgebouwd uit een geïsoleerde rechte opstand én een glasraam. De opstand en het glasraam worden als één product geleverd voor een perfecte afwerking en . De vertrouwde kwaliteit lichtkoepels van BIK en Vaculux verkopen wij nog steeds onder de naam BIK lichtkoepel. Het glasraam is geschikt voor bijna alle bestaande lichtkoepels en opstanden. Maar wanneer het al redelijk oude lichtkoepels betreft, kunt u wellicht beter kiezen voor een nieuwe goed isolerende lichtkoepel, zoals de Suntracker, de Velux Lichtkoepel of de JET- BIK lichtkoepel.


Deskundig advies en snelle levering. Eigenschappen: ongevoelig voor weersinvloeden, minder gevoelig voor agressieve stoffen, optisch zuiver ( maximale lichtdoorlating) . Kijk voor al onze lichtkoepel accessoires op onze. Een kant-en-klaar kwaliteitsproduct dat is opgebouwd uit een geïsoleerde rechte opstand én een glasraam.


JET BIK levert uw lichtkoepel zonwering op maat.

Onderdelen voor uw lichtkoepel nodig? Bestel hier opstanden, losse koepels, dakbetredingsunits, venitaltieramen, insectenhorren of andere lichtkoepel accessoires. U kunt hiermee uw eigen lichtkoepel samenstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakdekkers u aan kosten berekenen.


Obelux de nieuwe naam voor Ottevaere- BIK. Lichtkoepel en platdakraam uit voorraad leverbaar in alle maten, lichtkoepels direct uit de fabriek en daarom altijd de beste prijs en snelle service. Voor de plaatsing van BIK lichtkoepels in het dakvlak is er een uitgebreid programma opstanden. Deze opstanden zorgen voor een goede aansluiting tussen lichtkoepel en dakconstructie.


Afhankelijk van de toepassing kan er een keuze gemaakt worden uit Hostalit Z- en Polyester opstanden. Bik 2-wandig Koepel PMMA80x 80cm Helder. Indicatie levertijd: 1-werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts