dinsdag 24 januari 2017

Kluis voor in auto

Bescherm de kostbaarheden in uw auto met een autokluis. Stop je waardevolle spullen dus niet in het welbekende handschoenenkastje. Rottner Tresor Travel-Safe Auto.


Praktisch en onmisbaar voor de reizigers onder ons! Carpoint Kluis met sleutelslot.

Zwaar stalen constructie Beschermt al uw kostbaarheden en documenten Makkelijk slot: geen code of getallen Met een draai van de sleutel opent u het inbraakbeveiligde slot en wordt het binnenwerk ontgren. Als jij je waardevolle spullen in dit kleine autokluisje opbergt, loop je geen kans op verlies. Met zijn hoogwaardige stalen kabel leg je h. De meeste autoinbraken worden gepleegd door gelegenheidsdieven die snel iets proberen te pakken. Deze kluizen worden ook veel toegepast in caravans en campers. Een autokluis biedt bescherming tegen het snel wegnemen van uw kostbaarheden.


Autokluizen zijn doorgaans wat kleiner van omvang, maar hebben . Auto kluizen zijn er in verschillende uitvoeringen.

Er zijn kluizen voor het opbergen van de laptop en andere types voor het beschermen van waardevolle eigendommen. Zij kunnen op diverse wijzen worden bevestigd in de auto. Er zijn ook kluizen met een bepaalde weerstandsklasse. Aan iedere weerstandsklasse is een . De perfecte kluis voor op reis, beveilig je kostbaarheden ook onderweg!


Koop en Verkoop Auto Accessoires op Marktplaats. Aanhangwagens, Navigatiesystemen, Dakdragers en meer tegen een aantrekkelijke prijs! Vind auto kluis op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Auto kuis of kluis voor in huis er zit een plaat bij, de kluis kun je er dan af halen en meenemen met code en sleutels nu voor 3500. Kluissafes heeft gezamelijk met specialisten van de Politie een inbraakwerende pistoolkluis ontworpen t. In praktijk mogen deze hun auto niet verlaten zonder de laptop, handseten diestwapen eerst veilig te stellen. De pistoolkluis wordt verankerd in het voertuig.


Dankzij de Autokluis laat u waardevolle spullen met een gerust hart achter in uw auto. De kluis meet 25x16x5cm en heeft een makkelijk te openen slot. U hoeft geen codes of getallen te onthouden, maar opent het slot met één draai van de sleutel.

U krijgt de Autokluis dan ook geleverd met sleutels en . Autosafe kluis ESDe Eskluis van autosafe is een makkelijk in te bouwen kluis. Door deze kluis is het mogelijk om uw spullen even onbeheerd achter te kunnen laten. Op zoek naar goedkope autokluis voor uw auto ? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts.


Berg ook op verplaatsing uw geld op een veilige plaats op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts