woensdag 25 januari 2017

Injectiehars tegels

Gebruik hiervoor het speciaal meegeleverde boortje. Plaats de koker injectiehars in de kitspuit. Door het boren van enkele kleine gaatjes in de bestaande voeg rondom de losse tegel , holle of losliggende vloer, kan onze hiervoor speciaal ontwikkelde waterdunne componenten injectiehars geïnjecteerd worden. Deze vloeit onder het tegelwerk,.


Wij bieden een staffelkorting vanaf kokers! In de set ontvangt u wat voegmiddel voor het herstellen van het boorgaatje.

De oplossing voor losliggende en holklinkende vloertegels ! Injecteren met injectiehars , simpel en. Speciaal geschikt om losse en holklinkende tegels op een snelle en makkelijke manier te repareren, zonder hakken en uitbreken van bestaand tegelwerk. Ik heb gelezen dat je dat kunt laten injecteren.


Wij zijn het applicatiebedrijf voor Tegelvast. Heeft er iemand ervaring mee? Het bedrijf Tegelvast heeft fantastische, innovatieve producten ontwikkeld als injectiehars voor losliggende vloertegels en PU-afdichtingskit voor lekkage rond doucheputjes, drains en goten.


Losse tegel of holle vloertegels snel weer vast!

Het verlijmen van losliggende tegels is een eenvoudige klus die je zelf kunt uitvoeren waardoor hoge renovatiekosten achterwege blijven. Vakkundig een losse holle vloertegel vastleggen zonder hakken, breken en stofoverlast? U met Tegelvast de oplossing om losliggende vloertegels of holklinkende vloertegels zonder onnodige . Tegelvast biedt u de oplossing om losliggende vloertegels of holklinkende vloertegels zonder onnodige hoge kosten en overlast door te hakken en breken weer vast te leggen cq.


Door het boren van enkel kleine gaatjes in de bstaande voeg rondom de losse tegels , holle of losliggende vloer of wandtegels , kan ons hiervoor speciaal ontwikkelde waterdunne componenten injectiehars geinjecteerd worden. Epoxy tegelvoegmasa wordt gebruikt voor het invoegen van wandtegels en vloertegels. Maar ook op aanrechtbladen, laboratoriumtafels en tegelvoeren in bijvoorbeeld keukens, slagerijen, zuivelfabrieken, visverwerkende industrieën, etc. Het is ook gechikt voor het repareren van betegelde zwembaden of vloeren.


Direct-Tegelvast definitief van start voor de regio Gelderland en Overijssel. Losliggende vloertegels , holklinkende vloertegels. De gaten waarin de injectienippels geplaatst worden, dienen aan weerszijden van. Scheurvorming in verti- cale ondergronden wordt aan de op- pervlakte afgedicht met Remmers.


Deze tegel reparatie is door het speciaal ontwikkelde kokersysteem met een normale kitspuit uit te voeren en vergt geen specialistische behandeling. De voegen rondom zijn ook gebarsten. Nu staat de badwand (is rond lopende badwand met mozaiek erop) op deze tegel.


De hele tegel eruit is geen optie omdat dan de hele badwand stuk gaat wat een enorm project zou worden. Op internet ben ik een injectiehars tegengekomen dat via te boren gaatjes .

Makkelijk tegels voegen en tegelvloeren leggen met tegelaccessoires van GAMMA. Zoals tegelstrips, tegelprofielen en tegelkruisjes. Giet-, lijm- en injectieharsen. ASODUR-IH (INDUCRET-VK-Injekt). Zorgcentrum Kempkeshof te Haaften . Wij leveren doe het zelf setjes injectiehars om losliggende en holle tegels te repareren.


Tevens voeren wij deze herstelwerkzaamheden zelf uit! Solidlux Instant Coating, unieke uv-uithardende coating voor vloeren en signalisatie (belijning, enz) Neem deel aan onze unieke batibouwacties op onze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts