dinsdag 24 januari 2017

Forbo vloeren

Forbo biedt u met de merken Marmoleum, Novilon en Allura de mooiste en meest inspirerende vloeren voor uw woning. Speciaal in Nederland ontworpen om sfeer te creëren in uw interieur. Wij maken milieuvriendelijke, functionele design vloeren.


Milieuvriendelijke linoleumvloeren, hoogwaardige vinylvloeren, Flotex gevlokte vloeren , Coral schoonloopsystemen, tapijttegels en naaldvilt. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod aan milieuvriendelijke Marmoleum , vinylvloeren, Flotex, schoonloopsystemen, tapijttegels en naaldvilt. Met de vloeren van Forbo kun je alle kanten op.

Of je nu houdt van strak of van de warme uitstraling van hout. De mooiste voorbeelden voor je op een rij. De marmoleum, vinyl en linoleum vloeren van Forbo staan garant voor kwaliteit, diversiteit en creativiteit. Met de modulaire vloeren van Forbo kunt u daarbij ook prachtige vloerpatronen creëren.


De collectie Forbo marmoleum en Linoleum vloeren zijn volop beschikbaar bij de Thuisin winkel in jouw buurt. Forbo vinyl marmoleum en pvc vloeren zijn onderhoudsvriendelijke en slijtvaste vloerbedekking voor uw woning. Profita is erkende dealer van Forbo vloeren. Een Forbo vloer is ideaal voor openbare gebouwen zoals warenhuizen, ziekenhuizen, scholen, horecagelegenheden en meer.


Vind bij Matrix alle Forbo vloeren.

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame en praktische vloer dan zoekt u een vloer van Forbo. Op de bovenverdieping van Pelgrim BV kunt u diverse vloeren van Forbo zien. Wij geven u graag advies welke vloer geschikt is voor uw situatie en welke ondergrond er nodig is.


Onze vakmensen komen bij u . Forbo BV is een Nederlands bedrijf van wereldformaat. De Marmoleum vloeren , die grotendeels in Nederland geproduceerd worden, zijn over de hele wereld populair. Forbo draagt dan ook trots uit: “Made in Holland”. Met fabrieken in Krommenie, Coevorden en Assendelft kan Forbo genoeg produceren om aan de.


Eindelijk eenvoudig mooi wonen. Neem de natuurlijke look van hout, steen, glas en metaal. Combineer die met een hypermoderne embossingstechnologie en je krijgt Allura , een assortiment van exclusieve design vinyltegels waarbij alles draait om textuur. Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura ( PVC-stroken).


Forbo dealer Lineo met winkel in Waalre komt alle Forbo PVC Vinyl en Marmoleum vloeren bij u meten en leggen. Forbo biedt een schitterend assortiment aan vinyl- en PVC vloeren , welke verkrijgbaar zijn in een breed scala aan decors.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts