maandag 23 januari 2017

Afrormosia planken

Afrormosia is de tropische houtsoort bij uitstek om planken van te maken. Het resulaat is een bijzonder mooie afsluiting, met een luxueuze tint dankzij de warme uitstraling van het afromosia hout. Bekleding is mogelijk met planchetten in volgende maten: - x 1mm netto.


Hierdoor wordt deze houtsoort enorm veel gebruikt voor het . AFRORMOSIA GESCHAAFD 22MM. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW .

Het uiterlijk lijkt enigszins op dat van Teak. Vraag nu online een offerte aan! Of het nu om hardhouten palen, hardhouten planken of regels gaat, ons hardhout wordt door heel het land gebruikt voor diverse toepassingen zoals beschoeiingen, schuttingen en buitenverblijven. Door onze jarenlange ervaring weten we bij Hanssens Hout als geen ander waar we op moeten letten bij de . De planken zijn 3m lang, mm dik, dus mooie dikke planken en de werkende breedte is 12cm. Deze planken kunt u gebruiken voor het maken van tafels, boekenplanken en zijn ook te gebruiken als traptreden.


Onze experts zullen u wegwijs maken in de mogelijkheden. Het vaakst worden ceder, padouk, thermisch essen en afrormosia gebruikt in geval van gevelbekledingen. Steevast voorzien wij uw gevel .

Prijzen in euro per mexclusief BTW uitgaande van een order van één of enkele planken. Deze houtsoort werd vroeger ook wel (foutief) Afro-Teak genoemd. Klik op fineerpagina voor details en prijzen. De maten zijn een indicatie - en onder voorbehoud ! Vermeting: ná drogen, zonder overmatig gebrek.


We zijn momenteel naar planken (licht gezaagd) voor onze gevelbekleding ( onbehandeld). Onze keuze was nu gevallen op afromosia aangezien we dan ook de ramen kunnen uitvoeren in afrormosia. Echter de aannemer raadt ons dit ten zeerste af omdat volgens hem afrormosia enorm kan trekken en . De kleur en de textuur is gelijkaardig aan teak en . Uiterst stabiel, een bijzonder mooie evenwichtige houttekening en steeds een prachtige vergrijzing. Afromosia is als houtsoort de absolute topper.


De dikte van de tand groef planken (mm), geplaatst in de bijhorende . We hebben de bekende geribbelde planken , maar steeds meer ook glad geschaafde planken , met een groef opzij, die onzichtbaar, met clips kunnen gemonteerd worden - als een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts