donderdag 19 januari 2017

Kostprijs stalen trap

Metalen trappen kan je maken in inox, metaal en gegalvaniseerd staal. Prijs advies, belangrijke eigenschappen en prijzen van een trap op maat vind je hier. Staat onder de design trappen - massief.


Wat is de prijs van een mooie designtrap ? Een klant vroeg aan de hand van een omschrijving en een voorbeeldfoto de prijs van een wenteltrap bij ons aan. Vervolgens gaan we het staal met behulp van schuurmachines volledig handmatig bijwerken waarna wij de trap laten voorzien van twee lagen .

Spring naar Prijs - Prijs. Staal zie je zoveel in bedrijfsgebouwen omdat deze goedkoper en duurzamer is dan een houten trap. Dit voordeel kun je zelf ook benutten en wellicht het geld dat overblijft besteden aan houten treden of de keuken of badkamer.


Moderne metalen trappen op maat van Genico. Brut staal garandeert een degelijke, kleurvast en onderhoudsvriendelijke afwerking van uw design trap. Neem vrijblijvend contact met ons op! Inclusief BTW vanaf: € 1. Rechte treden in gegalvaniseerd staal in verschillende afmetingen (zowel in breedte als in lengte), met anti-slipperforatie en afwateringsperforatie.


Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.

Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs ! Maak een statement met een metalen trap. Met een metalen trap creëer je een industriële look die in elk eigentijds interieur past. Onze metalen trappen , zoals de thin steel-collectie, zijn uitgevoerd met brut stalen treden en zijn kleurvast. Combineer met indirecte verlichting en maak van jouw metalen trap een extra . Van gelijkvloers naar 1ste verdieping.


Van 1ste verdieping naar 2de verdieping. Assortiment stalen trappen en onderdelen. Hier vindt u een overzicht van onze stalen trappen en alle onderdelen die u kunt combineren.


Gegalvaniseerd ijzer zier er dan weer industrieel uit en is ook een pak goedkoper. De kostprijs ligt maar liefst lager dan de prijs van inox trappen. Trappen in brut ijzer ( staal ) worden vaak vernist of met poeder lak behandel omdat ze gevoelig zijn voor roestplekken.


Je kunt er grote overspanningen . Fabrikant metalen trappen uit Ranst (Antwerpen) maakt alle mogelijke trappen voor binnen en buiten. Bij de bouw kan staal , inox (RVS - roestvrij staal ) en aluminium naar hartenlust gecombineerd worden. Lasbedrijf TWS bvba maakt bijna alles in staal , maar vooral leuningen en metalen trappen op maat.


Opmeting, ontwerp, constructie en plaatsing in heel België! Stalen trappen tekoop bij trappenspecialist Maatkracht. Jouw trap , een ontwerp dat naadloos aansluit bij de rest van jouw interieur of een echte blikvanger?

Onze trappen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van jouw eigen voorkeur, de ruimte en jouw interieur adviseren we, ontwerpen we en plaatsen we een rechte trap , een trap met . We geven deze mee zodat je een idee krijgt van de kostprijs van een trap : 3. Gestoomde beuk, per trede, 288. Zit de trap tussen muren ingesloten, gaat het om een zwevende betontrap ( trap zonder muren ) of wordt de betontrap tegen slechts muur geplaatst enz… Bijna alle soorten.


De betonwapening bestaat uit stalen staven en een wapeningsnet (ten). Hou er rekening mee dat elk model een eigen kostprijs heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts