donderdag 19 januari 2017

Clipso plafond

Bénéficiez du savoir-faire de CLIPSO pour un plafond tendu de qualité. Décorez votre intérieur avec notre mur tendu ! Het brede assortiment maakt het product toepasbaar in ieder project en iedere discipline, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Naadloos tot meter . Met het gepatenteerde CLIPSO spanplafond hebben wij een topproduct in huis.

Beperkte verlaging van bestaand plafond. De polyester spanplafonds zijn ook geschikt voor zwembadruimtes of andere vochtige ruimtes zoals badkamer en zijn bovendien chloorbestendig. Voor de installatie van een polyester spanplafond werken we met folies van het van oorsprong Zwitserse merk Clipso. Dit systeem bestaat uit een hoogwaardig geweven polyester doek dat naadloos gespannen kan . Hallo ik ben Marcel Wesseling en wil u iets meer vertellen over ons bedrijf. Na jaar een bouwbedrijf te hebben gehad met mijn broer, en wij diverse keren de polyester spanplafonds hadden gezien ,heb ik er voor gekozen om verder te gaan in de spanplafonds.


We zijn dealer geworden van het merk Clipso en sinds 3 . Deze week mochten we weer een mooie referentie afwerken.

Faction XYZ is verhuist naar het hippe Antwerpen waardoor zij opzoek waren naar een oplossing om op een leuke manier een wachtruimte te creëeren. Wij konden hierbij helpen door een gepersonaliseerde spanwand te plaatsen. Plafond CLIPSO DESIGN ROSSI 2. Op de muur of het plafond worden kunststof of aluminium profielen geschroefd waartussen stof opgespannen wordt. Clipso spanwanden en spanplafonds is een Zwitsers product.


Achter de stof kan optioneel akoestisch schuim aangebracht worden in verschillende diktes. En om alle misverstanden uit de wereld te helpen: JA een polyester Clipso plafond kan gereinigd worden, mits u het juiste product gebruikt. Akoestisch spanplafond Clipso met geïntegreerde verlichting en voorzieningen geplaatst boven receptie en centrale hal.


Révolutionnaire tant dans sa conception que par sa . In onze nieuwe showroom kunt u het nieuwste komen bekijken op het gebied van plafonds , vloeren en interieurs op maat, zeker een bezoekje waard. Bezoek alleen op afspraak mogelijk, ook in de avonduren. Adres showrooDe Koumen 1A te . Inbouw ventilatierooster, audio, airco e. De spanplafonds zijn vervaardigd van technisch hoogwaardig polyester en hebben een weerstandsniveau van zeer hoge kwaliteit. De plafonds zijn leverbaar in standaardkleuren, maar ook in alle RAL of NCS kleuren tegen een meerprijs.


De prijs van een spanplafond wordt voornamelijk bepaald door de oppervlakte, het type spanplafon de moeilijkheidsgraa het aantal gewenste lichtpunten en het eventuele aanbrengen van isolatie.

Spanplafond prijs advies inspiratie voor en nadelen. Dit spanplafond bestaat uit polyester en is behandeld met een polyurethaan coating. Een spanplafond van het merk Clipso staat garant voor een zeer goede prijs-kwaliteits verhouding.


Benefit from a customized printing service on stretch fabrics ! Stretch ceiling and walls will be at your image now. Omdat Steijvers voor elke mogelijke wens . Ondernemers Ronalda en Anton van Wijngaarden ondervonden namelijk dat plafonnering een klus is die vaak wordt vergeten. Wie een woning bezoekt kijkt altijd eerst naar de meubels en vervolgens naar de wan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts