donderdag 28 augustus 2014

Workshop mozaik

Ik voer wel mijn eigen stijl van werken in deze workshop door. Je werkt zonder een vast ontwerp. Creëren uit de vrije hand.


Waarschijnlijk heb je het nog nooit gewerkt aan een mozaïek ? Met een combinatie met glaskralen, tegeltjes (Mosa) maken we hier de mooiste schalen.

Brabant, mozaïek met tegels. Als beginner en gevorderde ben je welkom en word je professioneel begeleid volgens jouw wensen en noden. Voor vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes. Iets te vieren of te organiseren? Je kan meerdere lessen volgen en een . Creatieve Workshops ,ook op locatie!


Boek nu een leuke en rustgevende workshop zoals een mozaïek workshop.

Mogelijk op meerdere locaties! Workshop mozaïeken , maak de mooiste figuren tijdens deze creatieve workshop, leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeestje of vriendenuitje. Verder zijn we in Rotterdam bekend om onze mozaïek workshops en cursussen. En kunt u in onze MOZAÏEKWINKEL alle materialen kopen om zelf de mooiste mozaïeken te maken. Wil je een mozaïek maken dat je dezelfde dag nog mee naar huis neemt?


Neem dan deel aan een korte workshop van uur. Mozaiek workshops en cursussen (tegel mozaïek , glasmozaïek, sieraden mozaieken ) in Amsterdam. Met deze workshop leer je de technieken met keramiektegels in uiteenlopende kleuren. Vraag nú aan of kies uit één van de andere 2uitjes op onze site. Een leuk en creatieve activiteit voor tijdens een bedrijfs- of vrijgezellenuitje.


Leren om mozaïeken te maken is niet moeilijk – ik kan je de basistechnieken in korte tijd leren. De rest is praktijk, een goed idee en wat tijd en enthousiasme. Mozaïek je eigen onderbord of spiegelpaneel! Ik kan je helpen met de praktijk en het idee, maar de rest is aan jou.


Ik heb een werkplaats vol met allerlei soorten tegels, kleuren, patronen,. Verschillende materialen kunnen worden gecombineerd en al snel ontstaat er een verbluffend kunstwerk.

Alle creatieve zintuigen worden geprikkeld. De deelnemers kunnen ieder een eigen creatie maken of er kan gezamenlijk iets gemaakt worden. Alleen, met tweeën of met een groep? Ruime keuze in kleuren en steeds wisselende ondergronden, zoals een schaal, dienblaadje, kaarsplateau, fotolijstje of andere nieuwe trendy items.


Heb je als groep iets te . WORKSHOP MOZAIEKEN OSS - meer dan jaar ervaring - scherp geprijsd. Tijdens deze mozaiek workshop ga je met allerlei kleine stukjes tegels mozaieken. Hier kun je terecht voor je mozaïek workshop , bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon een leuke vriendinnendag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts