donderdag 28 augustus 2014

Ipl prijzen

Vergelijk prijzen voor een laser- of IPL -behandeling van klinieken bij jou in de buurt. IPL behandelingen bij Caesars Beauty zijn effectief en helpen tegen ongewenste haargroei. Neem gerust contact met ons op over de prijzen.


Wat zijn de kosten voor ipl en laser ontharen? Maak nu gebruik van onze actie met korting!

Onze HBO huidtherapeuten helpen u graag. Door middel van de diodelaser of IPL worden de haren op een 1 veilige manier verwijderd. Doordat de haren in een groeicyclus zitten zal de behandel.


Het laser ontharen wordt uitsluitend uitgevoerd door HBO geschoolde huidtherapeuten, lid van de NVH. Ook zonder doorverwijzing van uw arts of dermatoloog. Meer informatie op vergoeding laserontharen.


Ipl ontharing prijzen die Hair Remove hanteert.

De hoogst haalbare kwaliteit voor een goede prijs. Onthaar definitief doe je bij Hair Remove! Niet alleen betaalbaar, maar ook zeer effectief! Dan geven wij korting op de laagste prijs.


Deze onderstaande lijst is slechts een indicatie. Tijdens het gratis adviesgesprek zal de persoonlijke situatie bekeken worden en bepalen we welke methode het meest efficiĆ«nt zal zijn. Tevens zal de uiteindelijke prijs worden bepaald. De prijzen van de behandelingen zijn . Vrouwen: Intake en testpatch :Gratis.


Wenkbrauw tussenstuk: €95. Bovenstaande prijzen gelden per behandeling en zijn indicatief, afhankelijk van haargroei en te behandelen oppervlakte. Gedurende het intakegesprek worden deze besproken om tot de juiste prijsafspraak te komen.


Fouten en prijswijzigingen voorbehouden. Definitief ontharen ( IPL ) in Almere? Bekijk de prijslijst van Studio Jolie voor dames en vergeet onze aanbiedingen niet!


Alle prijzen zijn per behandeling.

Wij adviseren u vrijblijvend hoeveel behandelingen u ongeveer nodig heeft om tot een goed resultaat te komen. Welkom op de pagina van Body Restyle Eindhoven. Body Restyle is een laagdrempelig Beauty Salon waar u terecht kunt voor de volgende behandelingen. Tanden bleken, lipo laser, tatoeage verwijderen, wimper extension, vetcel bevriezing, lvl wimperlifting, ipl ontharen.


IPL wordt, waarschijnlijk vanwege het gebruik van lichtflitsen, vaak verward met een laserbehandeling. Prijzen voor ontharen met IPL. Toch zijn er duidelijke verschillen. Wel dien je er rekening mee te houden dat een te . Behandeling, Prijs per behandeling. T-shirtmodel, zonder nek.


Wij hebben nu een ipl aanbieding voor de dames. Benen bikinilijn en oksels € 28nu voor € 995. En de aanbieding voor de heren. Complete rug € 22nu voor € 795.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts