donderdag 21 augustus 2014

Vloer boenen

Je houten vloer goed onderhouden en afwerken bepaalt het karakter van de vloer. Deze week bij bebo parket eiken parket, of eiken lamel in de leegverkoop. U koopt een mooie vloer maar hoe houdt u de vloer lang mooi? Het zelf goed doen is een hele klus.


De meest courante afwerkingstechnieken voor parketvloeren zijn vernissen, oliën en boenen. De keuze hangt af van persoonlijke smaak en de soort belasting die de vloer moet ondergaan.

Keuken en badkamer kan je bijvoorbeeld best vernissen, terwijl in de woon- of slaapkamer een geboende parket geen enkel . Vertalingen in context van ik de vloer boenen in Nederlands-Engels van Reverso Context: Maar als ik de vloer moet boenen, dan zal ik de vloer boenen. Een boenmachine of kuismachine huren per dag of per week bij Boels voor het snel, efficiënt reinigen en boenen van vele voeren. De besloten vennootschap Vloer Boenen B. Goudenregenzoom te ZOETERMEER en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.


Zo maken we onze natuurstenen vloer weer als nieuw Ook onze (binnen) vloeren kregen het de voorbije wintermaanden zwaar te verduren. Een grondige onderhoudsbeurt dringt zich dan ook op. Zo een grondige opfrisbeurt is beslist geen eenvoudige karwei.

Vloeren worden immers geproduceert uit de . Soms wordt geadviseerd de natuursteen vloer te behandelen met natuurlijke bijenwas. Het nadeel hiervan is dat de vloer gevaarlijk glad kan worden en dat na het boenen vaak alle voetsporen zichtbaar zijn. Je kunt de vloer beter beschermen met een synthetische was.


Vooraleer een nieuwe houten vloerbedekking te boenen , wordt de geschuurde, stofvrije vloer meestal behandeld met een poriënvuller om een egaal zuigend en gesloten oppervlak te verkrijgen dat beter bestand is tegen vlekken. Strijk de poriënvuller gelijkmatig uit met een kortharige lakrol: eerst dwars op de vezelrichting . De iQ-vloerencollectie van Tarkett behoeft geen introductie. Zelfs na meer dan jaar is de collectie nog altijd een pionier in duurzaamheid en veelzijdigheid. In openbare gebouwen, kantoren en winkels blinken deze homogene vinylvloeren uit in onderhoudsgemak en dragen ze actief bij aan de . Handleiding en tips over het aanbrengen van olie op een houten vloer. Er moet net als bij een massage genoeg olie aanwezig . Bovendien zijn de meeste van deze producten zeephoudend zodat de vloer sneller vuilaanhechtend wordt door het zeepresidu welke op de vloer achterblijft.


Moet ik de vloer boenen met een borstel of met een pad? Een kunststofvloer reinigen met een borstel heeft geen zin. De haren van de borstel glijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts