donderdag 28 augustus 2014

Lichtkoepel velux

De VELUX lichtkoepel brengt daglicht en frisse lucht onder het platte dak. VELUX is de toonaangevende fabrikant van het dakraam, lichtkoepels , dakramen, dakvensters, zonwering en rolluiken. Vind meer informatie over alle originele VELUX producten op deze website.


De goedkoopste dealer van VELUX lichtkoepels. Vlakglas lichtkoepel van VELUX , Politiekeurmerk, hoge isolatiewaarde, veiligheidsbeglazing, elektrisch of vast.

Selecteer hier de gewenste maat voor uw VELUX Lichtkoepel elektrisch CVP. Deze innovatieve lichtkoepels laten het daglicht perfect door en zorgen tegelijkertijd ook voor een goede isolatie, een goede ventilatie, geluidsabsorptie, UV-filter en een goede veiligheid. Met de lichtkoepels van Velux brengt u daglicht en ventilatie in ruimtes met platte daken. Hierdoor ontstaat binnen een prettiger en gezonder leefklimaat. Een super gaaf daglicht concept.


De VELUX Curve Tech lichtkoepel heeft een unieke schaal van gebogen glas, die meer daglicht binnenlaat en een prachtige, moderne toevoeging is op het dak. Een VELUX lichtkoepel of lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Dan is de vaste (niet te openen) lichtkoepel CFP de oplossing.

Deze lichtkoepel transformeert uw kamer tot een oase van daglicht. VELUX levert als daglichtoplossing voor het platte dak de VELUX lichtkoepel , de VELUX daglichtbox en VELUX modulaire lichtstraat. Een instructiefilm over het monteren van een VELUX lichtkoepel op het platte dak.


Wilt u meer daglicht halen uit een plat dak? Veel lichtkoepel direct verkrijgbaar! Met VELUX lichtkoepels en daglichtboxen wordt daglicht en ventilatie via het platte dak naar binnen gehaald. VELUX biedt met haar uitgebreide pakket lichtkoepels en daglichtboxen voor ieder dak een daglichtoplossing.


Zowel de lichtkoepels als de daglichtboxen zijn er in . De lichtkoepels zijn er in transparant en opaal. Dan kunnen wij u daarmee helpen. Het plaatsen van een lichtkoepel is niet makkelijk. De kans op lekkages is vrij groot.


Wij adviseren om een lichtkoepel door ons te laten plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de lichtkoepel vakkundig en zonder problemen wordt geïnstalleerd. De buitenzonwering voor lichtkoepels werkt op zonne-energie.


Er hoeft dus geen stopcontact in de buurt van het product aanwezig te zijn.

Heeft u een elektrisch te bedienen VELUX lichtkoepel ? Bediening, Elektrische bediening. Afwerking buitenschaal, Vlakke glasplaat. Dakramen voor platte daken van VELUX transformeren uw ruimtes inclusief keuken, woonruimte, bureau aan de hand van daglicht. Meer informatie over platdakvensters.


Velux lichtkoepel voor alle toepassingen, voorzien van curved gebogen glas, vlakglas of koepel. Vind velux lichtkoepel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Let op: voor platte daken van °-15°.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts