dinsdag 19 augustus 2014

Lichtstraat nl

Direct daglicht op tafel met een lichtstraat. Lichtstraat laten plaatsen? Daar kan geen lamp tegenop. Wij zijn gespecialiseerd in houten lichtstraten. Hoek Bouw uit Alblasserdam.

Waarom wordt een lichtstraat. Bent u op zoek naar een lichtstraat ? Dan vormt een BIK lichtstraat een buitengewoon duurzame én esthetische oplossing. Daarom worden onze lichtstraten veel toegepast in industriehallen, maar ook in energieneutrale gebouwen, woningbouw, supermarkten, kantoren en andere utiliteitsgebouwen. Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw.


Platdakramen van Luxlight brengen het meeste daglicht in uw woning. Hét alternatief voor lichtkoepel, lichtstraat , dakkoepel, dakraam of lichtbuis.

Ontwerp uw lichtstraat online - Download direct een uw persoonlijke offerte. Elk huis is anders en iedere lichtstraat moet aan uw wensen voldoen en goed in verhouding staan met de ruimte waarin deze gesitueerd wordt. Met onze lichtstraat configurator bereken je de prijs van een daklicht, zadeldak of stalen lichtstraat. Stel nu eenvoudig in stappen jouw lichtstraat samen.


Alcon Skylights is full-service specialist op het gebied van lichtdoorlatende glas-, polycarbonaat- en polyester constructies, zoals lichtstraten. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


De basismodule is een vlak geïsoleerd dakglas van maximaal 6. Naast het verbinden van meerdere vaste delen kan gekozen worden uit diverse modules die vlak in de . Gespecialiseerd in lichtdoorlatende constructies. In de loop der tijd zijn vele uiteenlopende projecten in . De lichtstraten worden in onze Eigen Fabriek gemaakt waardoor niets onmogelijk is! Onze Deskundige Adviseurs willen u graag Vrijblijvend Adviseren over de mogelijkheden. Glazen lichtstraat creëren licht en ruimte in je woning of aanbouw.


Met onze profielen kun je prima zelf een glazen lichtstraat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts