maandag 25 augustus 2014

Ronde voetplaat

Ronde Voetplaat - zwart (2). Deze flens met bevestigingsgaten kan worden toegepast voor bevestigingen van constructies en wordt veelvuldig gebruikt als muur- wand- of plafondbevestiging. Ook leverbaar in vierkant: Vierkante Voetplaat - zwart.


Bij deze vierkante voetplaat . Zwarte buiskoppeling kan worden toegepast als muur- wand- of plafondbevestiging.

Novidade steigerbuis koppelingen voor een industriƫle look. De zwarte steigerbuis koppelingen zijn niet geschikt voor buiten. Buiskoppeling ronde voetplaat 26.


Gebruik deze buisklem voor het positioneren van constructies. Niet gebruiken als basis voor het ondersteunen van veiligheidsrelingen en dergelijke. Een zwarte ronde voetplaat koopt u voordelig en snel bij ReclameMaterialen.


Een ronde voetplaat wordt gebruikt voor het ondersteunen van meubelen en voor het bevestigen van constructies aan de wand of het plafond.

De buis loopt niet verder door in de ronde voetplaat. Doos van stuks ronde voetplaat tbv een buis met een diameter van 29mm. De voetplaat bevat vier bevestingsgaten om er voor te zorgen dat de constructie stevig is.


Ideaal voor het bevestigen van bijvoorbeeld uw unieke kapstop gemaakt van steigerbuis. Combineer de steigerbuis ronde . Bestel vandaag nog online vanaf € 60. Wij bezorgen door heel Nederland. Schrijf de eerste review over dit product.


Dit product is op voorraad in Veenendaal. Euro per stuk korting wanneer je alles afneemt. De minimale bestelhoeveelheid voor dit product is 1. Toevoegen aan Verlanglijst . Technische gegevens: Gegalvaniseerd staal.


Koppelingen zijn gecertificeerd. Certificaat op aanvraag te verkrijgen.

Beschikbaarheid: In voorraad. Lees hier een instructie over het berekenen van een buislengte bij toepassing in verschillende constructies van steigerbuizen en buiskoppelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts