dinsdag 26 augustus 2014

Gietvloer kleuren

De kleur heeft namelijk een grote invloed op de gehele uitstraling van een ruimte. Bovendien is het vaak lastig in te schatten hoe de kleur uiteindelijk echt tot zijn recht komt in je interieur. Dit is niet anders bij het kiezen van de juiste kleur gietvloer.


Gietvloeren zijn er namelijk in heel veel verschillende . Wel kan het zijn dat je voor een bepaalde uitstraling afhankelijk bent van een bepaald soort gietvloer.

Bij Motion denken we graag met je mee. Met behulp van verschillende kleurenwaaiers en vele kleurstalen voorzien wij je van een . Het werken met een moodboard is ons niet ongewoon en maakt dat u de beste indruk krijgt en op basis daarvan de beste keuze voor een gietvloer of. De grootste oppervlakten in een interieur zijn de wanden, het plafond en de basis is natuurlijk de vloer. Vrijwel alle RAL en NSC kleuren zijn mogelijk met deze relatief flexibele en niet . Een nieuwe vloer kiezen, in de juiste kleur , dat doe je niet zomaar even. Het gaat immers om je persoonlijke leef- of werkomgeving.


Een gietvloer kleur kiezen?

Wij helpen u er graag bij. Diepzwart, sneeuwwit, groengrijs en nagenoeg alle denkbare andere kleuren uit het RAL spectrum. In deze online RAL kleurenwaaier kunt u de . Geniet van de Senso gietvloeren op basis van pure biopolymeer voor een levendige basis. De gietvloer is uit twee kleuren opgebouw waardoor een prachtige levendige vloer ontstaat. Want hoe creĆ«er je een betonlook in een gietvloer ? Deze betonlook gietvloer is . En kun je ook een gietvloer laten leggen in een knalkleur?


Door het mengen van twee verschillende kleuren gietvloeren is het mogelijk om een betoneffect met een gietvloer te maken ook wel betonlook genoemd. Toch heeft een originele betongietvloer zoals bijvoorbeeld de concretefloor een echter betondesign dan een kunststof gietvloer met een zogenaamde duotone. Bekijk de gietvloer kleurenkaart en projectfotos voor alle mogelijkheden zoals betonlook vloeren. Betonlook gietvloeren zijn in alle NCS en RAL kleuren verkrijgbaar en door het gebruik van twee kleuren ontstaat er een speelse betonlook vloer.


PU gietvloeren ogen strak, bieden veel comfort en zijn combineerbaar met vloerverwarming. Ideaal voor uw woning, showroom, winkel- of kantoorruimte! Daarbij mengen we kleuren die samen zorgen voor een betonlook.


Acrylaatvloeren zijn beschikbaar in diverse kleuren , hittebestendige uitvoeringen en worden vaak afgewerkt met een glanzende of antisliplaag. Wat zijn de voordelen van een acrylaat gietvloer ?

Welke kleuren zijn er allemaal voor gietvloeren ? En hoe kan een gietvloer afgewerkt worden? Lees alle informatie over een gietvloer op onze website. Bij de unicolour gietvloer kiest u via de kleurenwaaier een kleur waarin Flowing Art de gietvloer giet.


Kortom, de unicolour gietvloer is beschikbaar in bijna elke kleur die u maar wilt! Tijdens het uitvlakken van de vloer brengt men nog accenten aan, waardoor er kleurnuances ontstaan die een sterke gelijkenis vertonen met een echte betonvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts