maandag 18 augustus 2014

Vloertegels weert

De grootste en meest uitgebreide tegel en sanitair specialist in Limburg en Brabant. Een showroom met alle topmerken en eigen import tegels en sanitair. In de omgeving van Weert is Tegelmegashop Roermond met een 800m² grote showroom uw specialist voor tegels met tegel specialisten voor kundig advies.


Levering in heel Nederland. Kwaliteit vloertegels en wandtegels tegen de laagste prijs.

Alle soorten tegels zoals vloertegels en wandtegels voor uw woonkamer, terras, badkamer, toilet en keuken. Ons motto: Hoge kwaliteit voor de . PAFRA staat voor tegels met zeer hoogwaardige kwaliteit. We hebben een zeer uitgebreid assortiment. Tegel Outlet in Baexem, tussen Roermond en Weert.


De trend is KERAMISCHE tegels , óók voor buiten! Kom naar onze nieuw outdoor showroom op de eerste verdieping voor een goede impressie van de terrastegels.

Bij Kierkels tegels zijn al ruim jaar de mooiste tegelcollecties en trends voor alle woonstijlen te zien. Aan de Franklinstraat 1 aan de. Denk hierbij andere andere aan. Bij ons vind u het beste wat in de verschillende prijsklassen te vinden is.


Onze zeer uitgebreide collectie vloertegels van alle Italiaanse topmerken importeren wij zelf af fabriek, waardoor onze prijzen zeer concurrerend zijn. Vind tegels weert op Marktplaats. Portugese tegels ,cementtegels FLOWERZ 4. Voor iedereen een voordeel. Grootste collectie patroontegels.


Floorz ontwerpt en produceert portugese vloertegels in haar eigen atelier. Eigen productie, dus de scherpste prijzen. Deze serie is een absolute aanrader voor wie van een fijn onderhoudsvriendelijk terras wil genieten.


De tegels zijn voorzien van een zeer gelijkmatig geslepen facetrand. De coating weert vuil en vocht en… Nieuw. Kierkels heeft een trendy en actuele tegelcollectie voor iedereen die op zoek is naar vloer-of wandtegels.

Tegels in Huis heeft een breed assortiment vloertegels en wandtegels en alles direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren uw tegels voor een kleine vergoeding ook in Weert. De mooiste en de goedkoopste tegels kunt u bestellen bij Tegelsselect. Op onze tegelwebshop vindt u een ruime keuze aan vloertegels en wandtegels!


Te koop: Oude vloer C1Oude,antieke tegels , vloertegels ,cementtegels, patroontegels, decortegels,Jugendstil tegels ,Art Deco tegels ,Art Nouveau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts