vrijdag 22 augustus 2014

Wenteltrap afmetingen

Een wenteltrap is veelzijdig en past mooi in elke interieurstijl. Maar welke afmetingen kies je? Berekening van de wenteltrap. Voer de gewenste afmetingen in: H - De hoogte van de trap. D- Binnendiameter C - Aantal treden.


Ondanks dat veel mensen uiteindelijk voor een normale rechte steektrap kiezen is het goed om je opties af te wegen toch?

De afmetingen van het trapgat dienen altijd wat groter te zijn dan de trap zelf, afhankelijk van het soort en model van de trap. Vaak worden deze met elkaar verward: een wenteltrap is een trap die tijdens het draaien in zijn geheel meedraait, een spiltrap draait letterlijk om zijn spil. Deze trap is in een doorsnede van 1cm. Vierkant bordes is aan te passen voor rond trapgat. Baluster leuning metaal zwart gelakt met pvc buigzame handgreep.


Zie afmetingen hier onder. Trapgat afmetingen : 1x cm. Zeer mooie wenteltrap de Vega 360° draai met bordes. Tussen stukken in massief .

Wenteltrap - de gewone - Epitonium clathrus. Slanker en hoger dan de . SchelpvorStevig priemvormig horentje. Spoelt langs de hele kust aan, echter zelden levend. Strandmaterial soms blauwgrijs verkleurd. Wij hebben wenteltrappen met verschillende afmetingen.


Trappen heeft een ruim assortiment wenteltrappen bestaande uit duurzame en moderne houten en stalen kwaliteitsvolle producten. Uw exclusief vormgegeven wenteltrap leveren wij tegen goede prijzen. Ook een wenteltrap voor buiten vindt u bij ons.


Koop of Verkoop wenteltrap op Marktplaats. De trap maakt een halve cirkel. Het is dan wel van belang om in een vroeg stadium, bij het ontwerp van de woning, al rekening te houden met de benodigde afmeting van het trapgat.


Onze ontwerpafdeling kan hier, eventueel in overleg met uw architect, in participeren zodat u zeker weet dat de door u gewenste trap ook daadwerkelijk . Draaitrap is voor veel mensen de algemene noemer voor trappen met een ronde trapboom. Er zijn twee soorten draaitrappen, de wenteltrap en de spiltrap. Op dit moment hebben wij zes modellen gietijzeren siertrappen in ons assortiment, met zeven verschillende afmetingen.


Ons aanbod is een combinatie van Victoriaanse wenteltrappen en industriĆ«le gietstalen spiltrappen. Alle zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Wij leveren de siertrappen in heel Nederlan BelgiĆ«, .

In tegenstelling tot de wenteltrap zal deze trap dus niet kunnen afwijken van vorm of een open ruimte hebben langs de binnenzijde van de trap. Het is belangrijk voor de doe het zelf klusser om tijdens het voorwerk, wat al gauw een aantal uren in beslag neemt, de juiste afmetingen in te plannen. Aanpasbaar aan beschikbare afmeting.


Trap moet in een L-vormig trapgat geplaatst worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts