vrijdag 29 augustus 2014

Visgraat tegels

Half Tile mat wit x cm. Het patroon waarin je tegels legt kan veel bepalen over het effect hoe een ruimte zal aanvoelen. Een visgraat zorgt ervoor dat een kamer groter lijkt, omdat de diagonale lijnen de ogen naar de hoeken toe leiden. Het gebruik van visgraat is natuurlijk een erg bekende keuze voor bestrating en is ook . Modern Age visgraat marmerlook wit lichgrijs tweekleurig op matje . Industry vintage grey lichtgrijs .

Een keramische visgraat vloer bestaat uit tegels die in een klassiek legpatroon zijn geplaatst, waarbij de tegelpanelen haaks op elkaar staan. Vaak is deze keramische visgraat vloer van keramisch parket ofwel houtlook tegels. Dit betekent dat de visgraat vloer van keramiek is, maar het net lijkt alsof het parket is van echt . Visgraat motief keramische tegels , voor de beste prijs!


Bestel online of bezoek de showroom! Een goed idee voor de badkamer: creeër een antieke uitstraling in de badkamer met wandtegels in een visgraat -motief. Ga aan de slag met de uitgebreide klusadviezen van KARWEI.


Vervolgens heb je de keuze om een tegelcollectie en -serie te kiezen en kan je de ruimte aankleden met de tegels die bij jouw smaak aansluiten.

Gebruik de pijltjes om meer ruimtes, collecties, series en tegels te ontdekken. Jouw ideale ruimte samengesteld? Klik op de vergelijk button om een tweede ruimte te creëren. Meer ideeën over Visgraat, Douche tegels en Badkamer met douche.


Met keramische visgraat tegels creëert u de uitstraling van echt parket. Diverse kleuren en afmetingen, te leggen met Hongaarse punt of in visgraatverband. De mooiste houtlook keramische tegels en het ruimste assortiment vind je bij Lingen Keramiek te Leiden en nabij Rotterdam. Kom het zelf zien en ervaren!


Een groot deel van ons assortiment kunt u ook online bekijken, maar onze adviseurs denken natuurlijk graag met u mee wat voor u de mooiste vloer is! De lage poreusheid van de tegels maakt het een ideaal materiaal voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer, het toilet of de keuken. Maar ook in de woonkamer of. Je kan keramisch parket net als houtparket in allerlei patronen leggen zoals visgraat of halfsteens verband. Om je keramische vloer zoveel mogelijk op een . Als je graag de sfeer van een echt kasteel wilt hebben maar dan zonder het prijskaartje kun je je tegels in een klassiek patroon leggen.


Tegelen in visgraatmotief. Want door bijvoorbeeld te tegelen in visgraatmotief krijgt je vloer de looks van een sjiek landhuis, maar dan flink voordeliger omdat je geen hout gebruikt! Trendy visgraat houtlooktegels.


Bent u al bekend met onze visgraat houtlooktegels?

Deze tegels worden in een klassiek legpatroon gelegd zodat de tegels haaks op elkaar staan. Hoewel de vloer van keramiek is, lijkt het een echte houten vloer. Het grote verschil is echter dat deze vloer vele malen gemakkelijker te . Leg de tegels in visgraat verband. Dit verband zie je eigenlijk vaak bij houten vloeren of, zoals hier, op de muur.


Vaak denken we bij tegels niet aan dit verban terwijl het visgraatpatroon juist een heel chique uitstraling geeft. Het haalt een muur echt op. Je kunt kiezen voor klassieke, witte metrotegels .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts