dinsdag 19 augustus 2014

Kunststof steiger

De kunststof steigerplanken hebben een minimale technische levensduur van jaar en zijn onderhoudvrij. Over de hele levensduur bereken bent u dus voordelig . Vind hier alle informatie over de duurzame steigers. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Kunststof aanlegsteigers. FlexxCon is leverancier van kunststof aanlegsteigers, kunststof loopbruggen en trappen, steigers , vingerpieren en overige aan- en afmeervoorzieningen voor inrichting van o.

Wij leveren enkel de beste kwaliteit. Wilt u steigers die duurzaam van zijn en te verwerken zijn als hout dan zijn onze kunststof steigers de oplossing. Onze kunststof steigerplanken zijn vervaardigd uit 1 gerecycled materiaal . Voor het aanleggen van een kunststof steiger bent u bij COR NAB aan het juiste adres. Bekijk onze website voor de mogelijkheden. Koop of Verkoop kunststof op Marktplaats.


You are here: Home kunststof - steiger kunststof - steiger. Het keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

Hout met het FSC keurmerk is een verantwoorde keuze. Hout wordt immers met minimale inzet van energie bewerkt tot eindproduct. Dekplanken zijn en blijven stroever dan hout, zelfs onder natte omstandigheden! Een vissteiger, aanlegsteiger of drijvende steiger.


GlasGroen ontwerpt en realiseert duurzame steigers op maat, in elk formaat en op elke hoogte. Naast hout maakt GlasGroen ook steigers van kunststof , composiet en staal, aan u de keuze. Stootranden, bumpers, steigerfenders en steigerprofielen met hoekstukken en eindkappen in navyblauw of wit zorgen voor een mooi afgewerkte steiger en goede bescherming voor uw boot.


De tewaterlating van een polyetheen steiger afgemonteerd met Accoya hout. Drijvende skiff steiger met laag vrijboord. Onverwoestbare en onderhoudsvrije constructie . De Vogel beschoeiingen BV. Mobiel opstapkrukje Roll-a-Step uit metaal. Garandeert absolute veiligheid door middel van een rubberen ring op de bodem.


De modulaire blokken zijn door Harlinger bedrijf BDS in twee steigers neergelegd. Naast het aanleggen van de kunststof steiger is het strand .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts