woensdag 27 augustus 2014

Aluminium hoekbeschermers

Ingestelde filters: Filters wissen x. Groot assortiment hoekbeschermers en hoekprofielen in rvs, aluminium , kunststof, staal of rubber. Speciaal gezette hoekbeschermers met omgezette zijkanten. Over dit product: De hoekbeschermers worden bevestigd door middel van stroken sterk hechtende butylrubberkit, die volgens de hotmelt-methode vooraf op de profielen zijn aangebracht en een blijvende hechting garanderen op praktisch .

Bestel profielen direct op de juiste lengte maat! Wij zagen profielen op de door u gewenste lengte maat. Onze online software rekent direct het optimale zaag schema uit en geeft een overzicht van de kosten en de restdelen.


Bent u op zoek naar een aluminium hoekbeschermer ? Voor extra info, CAD-bestanden (DWG, DXF of DRW) of bijbehorende Stabu Bestekteksten, maak dan hierboven een keuze of selecteer een van de producten aan de rechterzijde van de pagina. Deze aluminium afwerkingsprofielen worden in geanodiseerde, gemoffelde of brute uitvoering geleverd.

ALUART winkeldisplay inhoud 22. Blank (brute) aluminium 08. Voorzien van een energie absorberende rubber stoot-bumper (geborgd in het aluminium profiel).


Doorlopende geëxtrudeerd aluminium profiel welk direct op de muur wordt bevestigd. Deze legering is slag-, kras- en slijtvast. Materiaal is zelfdovend en goedgekeurd volgens ASTM-D635.


Metalen of kunststof profielen. Bekijk hier ons assortiment en bestel veilig en snel alles voor uw magazijn. SolidSeal Renovatie tochtwering. Aluminium hoekbeschermers Lumi Power nodig? Glaslat- en verdampingsprofielen.


Schopplaten en hoekbeschermers. Onderhouds- en reinigingsvoorschriften aluminium en RVS producten. Eurothane G is een isolatieplaat met een kern uit hard polyurethaanschuim, aan beide zijden bekleed met een meerlagencomplex waarop aan één zijde . Door gebruik te maken van gips(karton)platen, is het relatief eenvoudig om een ( scheidings)wand te plaatsen.

Wanneer droogbouwprofielen worden toegepast bij het verwerken van de gips(karton)platen wordt het plaatsen van de wand nog makkelijker. Aangezien uitwendige hoeken kwetsbaar zijn en de kans op . Hoekboard is leverbaar in kartonkleur, wit en aluminium gecoat voor extra bescherming tegen vocht. De meest kwetsbare delen van uw lading worden goed beschermd. Naast hoekboard hebben we hoekbescherming en randbeschermers van kunststof, deze beschermen uw product tegen insnijden bij.


Yeoman Shield Ultra Angles serie met aluminium drager.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts