vrijdag 29 augustus 2014

Pir isolatie rc waarde

Online berekenen van Rc - Waarde. Met de Rc-module berekent u eenvoudig en kosteloos de Rc-waardes van verschillende basisconstructies en alle relevante isolatiematerialen. Wat resulteert in hoge Rd-waarden bij relatief lage isolatiediktes.


Dit betekend dat PIR een isolatiemateriaal is dat slanker kan worden uitgevoerd ten opzichte van EPS en minerale wol. Wanneer er een Rc waarde van behaald . Natuurlijk via de website van EPDM Totaal.

PIR isolatie tegen een scherpe prijs per mmet hoge rc waarde. PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld. Het is een verdere ontwikkeling van PUR en kent een veel hogere isolatiewaarde.


Bovendien biedt PIR - isolatie platen een grotere brandveiligheid en is het beter beloopbaar. Handig bij plaatsing op een plat dak, of onder een te storten . De R - waarde , ook Rd-waarde genoem geeft aan hoe goed een isolatiemateriaal van een bepaalde dikte thermisch isoleert. Deskundig advies en snelle levering. In verband met de schaarste van een grondstof voor PIR - Isolatie zijn de prijzen en levertijden hiervan onder voorbehoud.


Wall R 00: dikte mm, RC - waarde 65.

PUR en PIR zijn ideaal om je woning mee te isoleren. De benodigde dikte bij een rc waarde van 3. Indien alles in een koop. Beschikbaar via nabestelling . Zo bezien gaan producenten van hoogwaardig isolatiemateriaal als PIR en resolschuim gouden tijden tegemoet. Afmeting: Breedte: 600mm.


Toepassingen Iko Enertherm ALU platdak isolatieplaten kunnen worden . Milieuvriendelijk, beschikt over een DUBOkeur. Goede isolatie voor en eerlijke prijs. Platdak isolatie Recticel met een RC - waarde van 3. Bestel je direct, veilig en snel direct voor een goed geïsoleerd platdak, bij dakenshop.


PIR verschilt van PUR door een hogere isolatiewaarde en een grotere brandveiligheid (vooral op het gebied van ontwikkeling van rookgassen). Daarnaast biedt PIR een betere dimensionale stabiliteit en een verhoogde drukvastheid. De dakconstructie heeft een warmteweerstan weergegeven door het begrip R - waarde. Die geeft dus aan hoeveel warmte het dak tegenhoudt, de weerstand dus.


Als isolatiemateriaal kun je denken aan de bekende minerale wol, zoals steenwol. Of piepschuim, of een hoogwaardige PIR - isolatieplaat. Ecotherm Topline XR is een PIR hardschuim isolatieplaat met aan beide zijden voorzien van een alu meerlagen complex.


Voor thermische isolatie van platte en licht hellende daken.

Ecotherm HR isolatie is licht (lichte belasting) en makkelijk te verwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts