dinsdag 19 augustus 2014

Overhead deuren

Overheaddeuren worden hoofdzakelijk toegepast in buitengevels. Neem vrijblijvend contact op! Alle overheadeuren uit eigen productie! Industriële overheaddeuren.


Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren van staal in bijna iedere gewenste maat en kleur. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden integreren wij de overheaddeur eenvoudig in zowel industriële als commerciële gebouwen.

Ze zijn gemakkelijk te bedienen, . ASSA ABLOY overheaddeuren met panelen, ramen of volledige beglazing. Vraag hier uw offerte aan. Geïsoleerde overheaddeuren in vele uitvoeringen leverbaar voor bedrijfshallen, loodsen en schuren. Op maat gemaakt en afgestemd op uw specifieke situatie.


Om doorbuiging bij de deur te voorkomen worden de secties uitgevoerd met extra verstevigingen op het deurblad (struts). Wij maken alle overheaddeuren op maat! Nieuwe overheaddeur naar uw wens.

Bent u op zoek naar een professionele overheaddeur? Dan helpen wij u graag verder! Onze overheaddeuren voldoen volledig aan de steeds strenger wordende eisen. Dus overal daar, waar grote openingen gesloten moeten worden.


Brandwerende overheaddeuren bieden een uitstekende oplossing voor het brandveilig afsluiten of compartimenteren van bedrijfspanden. Mede dankzij de hoge brandweerstand van minuten (conform de EI(1)-eis) en minuten ( conform de EW-eis) is deze deur uitermate geschikt voor de meest voorkomende. Hij wordt vooral gebruikt als sluitpost voor magazijnen, logistieke centra, bedrijfsmatige garages, opslagplaatsen, hallen enzovoorts. De overheaddeur is een speciale toepassing binnen de sectionaaldeuren.


Gezien het beveiligingsaspect is de overheaddeur robuust en goed geïsoleerd. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Uw productieproces, uw machines, uw mensen en uw producten – houd ze vrij van tocht, vocht en temperatuurwisselingen. Kies daarom voor overheaddeuren van Labex.


Voor elke ruimte en elk pand vindt u hier een overheaddeur op maat. Met keuze uit handmatig en praktische elektrische bediening. Bij het vinden van de juiste overheaddeur zijn veilighei duurzaamhei maatwerk en uitstraling voor u van groot belang.


U zoekt een betrouwbaar product dat zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert.

Een product dat zich heeft bewezen en op basis van uw specifieke . Op onze site staan diverse voorbeelden en onze vertegenwoordiger komt graag langs! Sinds de lancering van de eerste NASSAU industriële Deuren , meer dan jaar geleden, heeft NASSAU deur de maatstaf gezet voor industriële sectionaal deuroplossingen van topkwaliteit. Dankzij een continue vooruitgang, een sterke organisatie en hard werken is NASSAU erin geslaagd zijn positie als toonaangevende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts