vrijdag 15 augustus 2014

Vintage vloertegels

Patroon tegels replica antieke vloertegels. Mooie vintage tegels nodig? Kom langs bij Sanjo Depot. Portugese tegel Archivo Bakula. Bent u op zoek naar vintage tegels ?

Zoek dan niet verder en bekijk het ruime assortiment van Tegelmegashop. Niet meer weg te denken uit onze Retro badkamer, keuken en toilet. Bestel uw vintage vloertegels eenvoudig online bij TEGELinfo. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen.


Bekijk direct ons online assortiment. Vlagsma tegelwalhalla de portugese tegelspecialist van nederland. Vives ceramica, codicer, aparici, mainzu en vintage ceramic bestel direct online of bestel in onze fysieke.


De specialist in wandtegels en vloertegels in Nederland.

Herinner je nog die oude tegels van bij je grootmoeder? Maar wat betekent vintage nu eigenlijk? De term wordt gebruikt voor authentieke stukken die minimaal jaar oud zijn en uit de jaren vijftig of zestig stammen. Maar ook de seventies en vroege eighties leveren . Tegels in Huis altijd de goedkoopste. Retro tegels dragen bij aan een vintage look in huis.


De diverse kleuren, patronen en decors geven een uniek effect. Grootste aanbod van Europa. U kan kiezen uit meer dan 1. In ons ruime assortiment vindt u zowel strakke uni tegels als patroontegels met vintage look. De vintage stijl wordt gekenmerkt door diverse retro elementen.


Alle tegels van vintage tegels vindt u bij Wout. Amsterdam met tegels en sanitair. Heb je onlangs een nieuwe woning gekocht of wil je gaan verbouwen?


De vloertegels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer van je woning. Creƫer tijdloze schoonheid met natuursteen tegels of ga voor van de vele mogelijkheden die keramische tegels.

Vloertegels zijn er voor elk interieur en budget. De voordelen van vintage stijl tegels. Hiervoor bent u bij Reinders Installatietechnieken aan het juiste adres!


Door vintage stijl tegels te . Pandis leverancier van hoogwaardige vloer- en wandtegels voor elk type interieur. In ons assortiment vindt u tegels die toepasbaar zijn in verschillende ruimtes in uw woning. Van de woonkamer tot de keuken en van de badkamer tot het toilet.


Het kan allemaal met onze verschillende vintage decor tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts