maandag 18 augustus 2014

Unidek sips

Unidek SIPS maakt een eenvoudige en goedkope realisatie van hoge isolatiewaarden mogelijk én biedt een ongekende vrijheid in ontwerp en afwerking. Het is een damp-open systeem en is constructief zeer sterk. Unidek SIPS is DUBOkeur gecertificeer een keurmerk voor duurzaam bouwen wat bewijst dat een product . Kingspan Unidek SIPS biedt hoogwaardige prefab gevelsystemen voor utiliteits- en appartementenbouw.


We hebben al vele mooie projecten mogen realiseren met het Unidek SIPS gevelsysteem.

Hieronder vindt u een selectie. Een prefab systeem om de gevel te vullen en te isoleren en dat tevens drager is van het kozijn en de gevelbekleding. Een nieuwe basis geschikt voor elke gevel in utiliteits- en appartementenbouw.


Wilt u meer informatie over Unidek SIPS of advies bij uw project? Neem contact op met onze expert Rolf Pennings: rolf. Unidek SIPS (Structural Insulated Panel Systems) is een prefab oplossing om de gevel te vullen en te isoleren. SIPS de drager van het kozijn en de gevelbekleding.


De basis is een volvlaks verlijmd sandwichpaneel.

Deze worden in de fabriek gekoppeld tot een samengesteld gevelelement. Slank gevelelement als basis voor elke gevel. Het Unidek SIPS -gevelsysteem heeft zijn meerwaarde reeds in vele hoogbouwprojecten bewezen.


Niet eerder werd het toegepast zoals bij de nieuwe Amstel Tower in Amsterdam. Het gevelsysteem maakt een eenvoudige en goedkope realisatie van hoge isolatiewaarden mogelijk én biedt een ongekende vrijheid in. Dit is een sandwichpaneel met een EPS-kern en een beplating van spaanplaat.


De samenwerking tussen kern en beplating geeft een sandwichpaneel met een hoge . Luchtgeluidreductie-index (Rw): ten minste dB. Brandreactie (klasse): B-s1-d0. Opbouw vol-vlaks verlijmd sandwichelement met versterkte kern: - buitenplaat: mm Spano, kwaliteit P water- en kookvast . Gevel element van Unidek SIPS , niet- dragend.


RUWBOUW STELWERK HOUTEN ELEMENTEN, HOUTEN. Afdichting: - binnenzijde:. Montage conform voorschriften . Over bouwen met SIPs houdt Eisma Bouwmedia op maart een webinar, in samenwerking met Kingspan. Een meter hoog woongebouw met 2studentenwoningen is aan de start van het collegejaar opgeleverd.


Blitta Gevelsystemen monteerde 4Unidek SIPS gevelelementen in het gebouw op Campus Woudestein in Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts