maandag 25 augustus 2014

Antislip vloer

Met een antislip vloer zorg je voor een veilige omgeving voor iedereen die over de vloer komt. De kans om uit te glijden op deze vloer is bijzonder klein. Vandaar dat er met name een grote vraag is uit het bedrijfsleven naar antislipvloeren.


Dit voorkomt namelijk gladde vloeren , vallen en uitglijden. De naadloze antislip vloer is stroef bij zowel natte als droge omstandigheden en daardoor extra veilig.

Voorkom problemen en zorg dat uw gladde tegelvloer veilig is! Onzichtbare behandeling op tegels , natuursteen en gepoleerde beton. Voor andere ondergronden hebben we ook een gepaste oplossing. Voor zwembaden, sanitaire voorzieningen, horeca en de zorg. Gladde of natte vloeren worden eenvoudig en milieuvriendelijk stroef gemaakt en zien er weer als nieuw uit.


Stroev heeft de oplossing. Naast verschillende kleuren en patronen zijn er ook nagenoeg onzichtbare coatings voor bijvoorbeeld badkamers.

Vanwege de antislip eigenschappen valt de coating onder de groep veiligheidscoatings. Ze wordt voornamelijk toegepast op vloeren en andere loopvlakken waar er een risico op vallen door gladheid bestaat. Bijvoorbeeld binnen, in keukens, badkamers, trappen en gladde werkvloeren.


Grip op gladde tegelvloeren, badkuipen en douchebakken met de antislipoplossingen en antislipbehandelingen van Lodewijk Veiligheid en Comfort. Twijfelt u, of u een antislip vloer moet nemen? Hier staat waarom een antislip vloer belangrijk is.


Heb al even gegoogel lees her en der dat je de vloer alleen schoon krijgt met een borsteltje en dan hard schrobben. Je kan het antislip -product zelf op maat knippen. Antislip laminaat wat is dat? Er is niets zo gevaarlijk als het uitglijden over een gladde vloer.


Sommige hebben de pijnlijke ervaring aan den lijve ondervonden. Door de toevoeging aan de toplaag wordt de kans op uitglijden beperkt. Lees hier meer over hoe u dit . De onderlaag van de antislipvloer wordt bepaald a. Dit kan een schraaplaag, troffelvloer of kleurcoating zijn.


Daaroverheen worden de verschillende afwerklagen met antislip aangebracht.

Een gladde vloer op het werk is gevaarlijk en kan voor vervelende ongelukken zorgen. Om dat te voorkomen is het aan te raden een antislipvloer te nemen. Dit zie je bijvoorbeeld veel terug in ziekenhuizen, bedrijfspanden, gemeenten en bijvoorbeeld horeca. Een antislipvloer heeft vele voordelen.


Het is niet alleen heel . Takens Bedrijfsvloeren heeft al jarenlange ervaring. Een vloeistofdichte antislip vloer bestaat uit hoogwaardig recycling PVC. De nieuwe Step collectie van Forbo omvat een uitgebreide serie antislip vloeren die voldoen aan de veiligheidseisen die gelden voor een groot aantal toepassingen.


Alle producten in de Step collectie voldoen of overtreffen de eisen van de Europese normen en de Britse Health and Safety Executive (HSE). Stem hierbij de schoonmaakmaterialen af op het reliĆ«f van de vloer , bijvoorbeeld een hoogpolige (microvezel)mop of een borstel die in staat is zich aan het profiel van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts