woensdag 20 augustus 2014

Trapbekleding betonlook

Cloudy Cement: bekleed je trap met dit lichtgrijs gewolkt decor voor een unieke beton look die niet koud aanvoelt. Ontdek de trapbekleding hier. De kosten voor trapbekleding zijn over het algemeen lager dan die voor het renoveren van uw trappen.


NEWstairs Betonlook Met trots presenteren wij de volgende . Tegenwoordig zijn er verschillende vormen van trapbekleding mogelijk. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een betonlook , of een bedekking van PVC.

Daarnaast vormt laminaat momenteel het meest gewenste product voor het . Is uw trap toe aan traprenovatie? Op zoek naar mooie trapbekleding ? Wij helpen u graag, vraag vrijblijvende offertes aan en vergelijk! Traprenovatie en trapbekleding.


Net zoals de vloer, wordt er ook intensief gebruik gemaakt van de trap in huis. Deze is daarom wel eens toe aan een renovatie. Geef daarom je trap een mooie make-over door middel van een .

Als u de trap een nieuwe uitstraling wilt geven met een strak en moderne look dan is deze keuze absoluut de goede. De betonlook is een moderne grijs getinte kleur die heel mondern is. Wil je de trap een trendy betonlook geven? Trapbekleding in natuursteen. Ook met natuursteen kan men een betonnen trap bekleden.


Natuursteen is niet zo goedkoop maar is zeer slijtvast, ideaal om een trap in beton te bekleden. Zo kan je de trap bijvoorbeeld een moderne look geven via overzettreden met betonlook. Of waarom geen overzettreden in PVC of vinyl? Daarvoor betaal je per trede een. Lees hier meer over de mogelijke materialen voor trapbekleding.


Extra afwerkingen (vb. anti-slip, verlichting, …) zijn mogelijk. Onze collectie trapbekleding bestaat uit uitvoeringen, namelijk hout, laminaat, vinyl en PVC. Alle vier zijn ze geschikt voor zowel dichte als open. Maar behalve met houtdessins, is vinyl ook leverbaar met andere dessins en kleuren, bijvoorbeeld met een betonlook. De stootborden kun je verven, maar je kunt deze ook . Wanneer er vroeger een traprenovatie werd uitgevoerd had die renovatie steevast betrekking op het vervangen van de trapbekleding door ( nieuw) tapijt.


Uw trap in betonlook , dat kan! Deze trapbekledingen kunnen op nieuwe trappen en met een traprenovatie word de oude trap verbeterd en vernieuwd.

Deze pin is ontdekt door Valerie Ra. Ken je dat gevoel, elke ochtend die hectiek. Hou je dadelijk nog tijd over! Smart hallförvaring med IKEA köksstommar. De specialisten die bij ons zijn aangesloten creëren een betonlook met verschillende materialen.


Denk hierbij aan overzettreden van hout, pvc of laminaat met een betonlook. Vrijblijvende afspraak maken. Vraag gratis offertes aan voor een betonlook trapbekleding. JéWé traprenovatie overzettrede Beton antraciet 1x cm. Wij zijn al jaren een vertrouwd adres in Rotterdam voor alle soorten trapbekleding.


Van PVC tot laminaat en tapijt. Zo kunt u direct met eigen ogen zien welke trapbekleding het beste past bij uw trap. Persoonlijk advies en ontvangt.


Bij onze gietvloer wilden we graag een betonlook trap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts