dinsdag 26 augustus 2014

Porselein deurbeslag

Goedkope deurkrukken met porselein , voor woonkamer, badkamer en wc, blind of met sleutelgat, met schild of rozet. Artikelcode: dkr000ZZset. Ouderwetse deurkruk set zwart porselein voor binnendeuren. De deurkrukken zijn in vernikkeld chroomkleur inclusief rozetten en kunnen zo omgewisseld met uw oude deurklinken . Webshop voor deurbeslag , porseleinen en glazen Deurknoppen, kastknoppen ladeknopjes, deurkrukken, keukengrepen en kapstokhaken met groot assortiment.


Uw oude meubelen of keuken kastjes opknappen of re-stylen.

Passen op elke deur met standaard klink eenvoudig omgewisseld met uw oude deurklinken (Deurdikte max. 4cm anders bredere klinkspie vragen). Set bestaat uit: spie . BOSCO BY LÁZARO ROSA-VIOLÁN. Ons assortiment bestaat uit vele soorten deurbeslag , ijzerwaren en hang en sluitwerk voor elke klus. U heeft een keuze uit meer dan 15.


Kijk snel in onze webshop en maak . Voor uw antieke voordeur, is dit koper patina en historisch. Om die reden kunt u deze bus (die de doorn 8xnaar 10xmm versterkt) vinden binnen onze aanbiedingen.

Deze zijn niet inbegrepen. Deurbeslag en toebehoren-Deurbeslagdelen en anti-inbraak). Als u een andere kleur porseleinen handgreep (zie foto) wilt, geef dit in een . De knop wordt geleverd met het benodigde b. Klassieke greep tonmodel gemaakt van massief messing met een totale breedte van 140mm die als deurgreep of als raamgreep gebruikt kan worden. Deurklink (paar) geborsteld nikkel met porselein en rozetten.


Bezorgkosten: zie webwinkelAanbieding bekijken. Deurkrukken (paar) roest met antiek wit porselein incl. Klassiek model deurkruk gemaakt van gietijzer met een roestkleur en een antiek wit porseleinen tussenstuk (ook met zwart porselein te bestellen). Het is uitgerust met mooie deurknoppen met porseleinen handvaten in zwart.


Het is dus ideaal voor historische gebouwen en monumenten. De juiste details geven zowel uw interieur als uw exterieur een boost. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle jaren woning met bijpassende deurkrukken in het tonmodel of een klassiek grachtenpand met ongelakt . Tilspet - een zeer exclusieve deurknoppen garneer set met fijn bewerkte lange deurplaten in gustaviaanse stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts