donderdag 21 augustus 2014

Telescopische buis

Telescopische buis - zilver geëloxeerde rondbuis, 4-delig, naar keuze uitschuifbaar in lengtes. TELESCOPISCHE BUIS ALUMINIUM ø 35mm. Super lichtgewicht telescoopbuis ! Universele aansluiting en geschikt voor de.


Dankzij de ActiveLock-koppelingen kunt u tijdens het schoonmaken eenvoudig de verschillende mondstukken en accessoires bevestigen aan en loskoppelen van de telescopische buis. Met deze telescopische , in hoogte verstelbare buis kunt u altijd in de meest comfortabele houding schoonmaken.

Een telescopisch mechaniek is een mechaniek waarbij een aantal nauwkeurig in elkaar passende holle buizen of kokers van ongeveer dezelfde lengte in en uit elkaar geschoven kunnen worden. De uitschuifbare spuitlans vergroot het werkbereik bij het aanbrengen van sproeimiddelen met - 1cm. Het verlengstuk van de stofzuiger heeft veel te verduren, met name. Stofzuiger kan nog aangezet worden maar maakt een… € 300.


In de hoogte verstelbare buis van de stofzuiger. Behoort tot de categorie. Koop een vervangende Telescopische Buis. GRATIS bezorging, jaar garantie.

Met de telescopische buizen kunt u verbindingen maken in uw leidingen voor industriële afzuiging zonder dat u een boord moet maken aan uw klassieke buizen. U kunt de leidingen eenvoudig aanpassen aan het netwerk van stofzuigers voor uw houtmachines. Met een diameter van mm tot 4mm zijn de slangen . Online vertaalwoordenboek. Productkenmerken Airfit PP telescopische buis mm.


Stihl telescopische buis. Deze telescoopbuis past op alle Philips-stofzuigers met SmartLock-koppeling. Dit product is niet op voorraad. Bekijk volledige productdetails. Prijs vanaf: € per (€ inclusief BTW).


Gemiddelde levertijd werkdagen. Dit is geen voorraadartikel. De levertermijn wijkt af van de standaard termijn. Het artikel kan na levering alleen onder bepaalde voorwaarden teruggenomen of omgeruild worden.


Eenheid: Stuk Aantal per verpakking: Aantal per pallet: Afmeting (LxBxH): Brutogewicht: Barcode . Philips Origineel onderdeel, telescopische buis voor Perform. Originele aluminium telescopische buis voor de performer ultimate-serie (past op modellen met een triactive led-mondstuk) verzendkosten:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts