donderdag 21 augustus 2014

De hoop bouwmarkt

Een echte specialist in bouw- en afbouwmaterialen. Klanten worden er verrast door het complete assortiment keukens, badkamers, tegels en natuursteen. Logus biedt de beste kwaliteit bouwmaterialen voor de beste prijs.


Wij leveren aan ZZP-ers, bedrijven en particulieren. Dus bent u een professionele klusser dan bent u van harte welkom! Wij hebben teveel bouwmaterialen om hier online te noemen.

Toch hebben we een poging gedaan om diverse productgroepen eruit te . Binnen de groep dochterondernemingen vindt u producenten en leveranciers van Bouwgrondstoffen, Betonmortel, Betonwaren, Bouwmaterialen en Doe-het- zelf. Bestel gratis kaarten en bezoek de EQ zero stand! Alles voor sfeer en comfort in huis is er onder één dak: de showroom.


Daarnaast zijn klanten welkom in het afhaalcentrum. In de showroom en Bouwshop zijn alle materialen te vinden. De beste bouwmaterialen, optimale service plus resultaatgerichte adviezen en oplossingen in de regio West-Brabant en Zeeland.


Daar kunt u bij Logus op bouwen.

Voor onze klanten zijn we veel meer dan een groothandel: we zijn een echte partner. Het bedrijf gaat verder onder de naam Zand- en Grindhandel De Mark BV. De Hoop Bouwgrondstoffen uit Terneuzen. U bent van harte welkom om op het depot af te halen of desgewenst verzorgen wij het transport naar uw werkadres.


Volgens de franchiseformule worden binnen de Doe-Het-Zelf-sector een aantal Gamma en Karwei bouwmarkten geëxploiteerd in Zuid-West en Midden-Nederland. Door de diversifiëring en overnames kende het bedrijf een. Posthuma uit Sneek in opdracht van IMMO Vastgoed Holland BV een geheel nieuwe KARWEI bouwmarkt. Op een steenworp afstand van de bestaande bouwmarkt verrijst deze ca.


De TOPKIST is een vaste, U-vormige isolerende verloren bekisting voor funderingsbalken bij paalfunderingen voor woning- en utiliteitsbouw. Anders dan andere polystyreen kisten beschikt de TOPKIST over een uitgekiende polystyreencombinatie. De boven- en onderzijde van de wanden zijn gemaakt van een hardere . Ons specialisme bestaat uit het produceren en leveren van betonmortel vanuit onze betoncentrales in Terneuzen en Breskens. We beschikken over een moderne en volledig geautomatiseerde betonmortelcentrale in combinatie met een . De nieuwe vlag moet een einde maken aan de lappendeken van namen waarmee het Terneuzense bedrijf zich tot op heden profileerde.


Grote aannemers kopen steeds vaker de kleine op. Is de aantrekkende bouwmarkt voor u een reden om voor uzelf te beginnen? De vooruitzichten zijn goe zowel voor nieuwbouw als voor verbouw.

Sluit wel een CAR-verzekering af. Bouwbedrijf starten, CAR-verzekering afsluiten Het gaat weer goed met de bouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts