vrijdag 22 augustus 2014

Kosten zwevende trap

De zwevende trap wordt steeds vaker geplaatst in moderne woningen en daar zijn enkele goede redenen voor. Zwevende trappen doen de woning groter aanvoelen en zijn in vergelijking met standaard trappen ook gunstiger qua prijs omdat er minder materialen gebruikt moeten worden. Een zwevende trap met treden uit de muur is een echte blikvanger en uit te voeren in hout, staal en glas.


Ontdek de kosten en nadelen van de zwevende hout! Opvallend minimalistisch: een zwevende trap creëert nog altijd wat magie door zijn zwevende treden. De open constructie geeft een aangenaam ruimtelijk effect en een fijn licht- en schaduwspel.

In onze wallclimber collecties vind je zwevende trappen in verschillende uitvoeringen zoals hout, Corian, staal en glas. Deze trap bestaat uit treden welke. Ziet u af van de trap of wilt u een andere kleur dan kan de proeftrede worden geretourneerd ( naar Nederland) en betaalt u enkel eenmalig de kosten van het retourneren.


Beste forum leden, Zijn hier mensen die een zwevende trap hebben? En me eventueel kunnen vertellen over - de prijs - waar laten maken of zelf gemaakt? Zelf ben ik bezig met info te zoeken voor het maken van een zwevende trap heb al wat info en prijzen maar had het graag eens van . Zwevende trappen , ook wel volledig vrijdragende trappen genoem worden aan één zijde van de wand (of aan een trapboom) bevestigd.


Aan de andere zijde is geen draagconstructie aanwezig. Door zijn minimalistische uitstraling is deze unieke .

De treden lijken hierdoor visueel uit de muur te steken. Hoogte (vloer tot vloer). Plaatsing binnen de ruimte. Nieuw zijn de trappen met dunne treden. Innenarchitektur : Koele Minimalistisch Interieur : Zwevende Trap Kosten Zwevende Trappen Op Maat Van Genico Anyway Doors Minimalistisch Interieur : zwevende trap kosten Innenarchitekturs.


Innenarchitektur : Geweldig Minimalistisch Interieur : Zwevende Trap Kosten Zwevende Trappen Op Maat Van Genico Anyway Doors Minimalistisch Interieur : zwevende trap kosten Innenarchitekturs. Dit geeft een bijzonder effect waardoor het lijkt alsof de treden zweven. Prijs vanaf €21-per trede.


Graag zou ik een zwevende trap maken uit eik. Deze bloktreden schuiven over de omgekeerde ijzeren u profielen. Ze zijn subtiel en elegant. De andere kant van de treden staat los. Vaak is het zelfs zo dat het alleen horizontale treden heeft.


De Wall bestaat uit massief beuken treden in vijf . Op die manier lijkt het alsof de trap zweeft. Vandaar ook dat het een zwevende trap wordt genoemd. Traptreden in beton of blok betonelementen zijn alleenstaande betonblokken die zowel binnen als buiten gebruikt worden als betonnen traptreden. Bij de zwevende trap zijn geen optreden of een trapboom zichtbaar.


Het is een minimalistische en zeer moderne trap.

Toch is de uitvoering ervan niet zo simpel. Het verschil met een zwevende trap is dat deze niet perse tegen de muur moet geplaatst worden. Je kan een wenteltrap en een draaitrap ook als open trap maken.


E) Zwevende trap : Bij een zwevende trap zijn de treden rechtstreeks aan de muur bevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts