dinsdag 24 november 2015

Wand scharnierlamp

De balhoofd kan in alle kanten gedraaid worden materiaal: rvs lengte: cm. Vind scharnierlamp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze pin is ontdekt door Christelle Teters.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Wandlampen zijn ideaal om extra sfeer in je ruimte te creëren.

Het indirect verlichten van de kamer via je muur geeft je kamer sfeer en warmte. Je hebt wandlampen met en zonder stekker. Wil je de lamp aansluiten middels het stopcontact? Kies dan voor een wandlamp . EGLO Falko Geborsteld RVS. Deze scharnierlamp met GUfitting wordt geleverd inclusief halogeen lichtbron en is geschikt voor een maximaal wattage van 1X35W.


Je kunt jouw eigen stijl én accessoires toevoegen! Kortom, scharnierlampen zijn een stoere toevoeging aan jouw ruimte.

Op dit moment zijn ze ook nog eens erg hot! Voeg de schaarlamp toe aan jouw interieur en zorg ervoor dat je uniek bent! Ga jij voor een scharnierlamp aan de wand of aan het plafond? Tafelklem, behorend bij scharnierlamp SISTRONIC online kopen. This Pin was discovered by marieke jansen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hier vind u allerlei soorten lampen in de trance van industriële- en oude fabriekslampen. Stoere-, robuuste-, scheepslampen noem het maar op. Industriële hanglampen in huis De industriële hanglampen zijn al een tijdje een grote hit onder de interieurt.


Op iedere gewenste hoogte instelbaar. Voorzien van nieuwe porseleinen Efittingen en mtr snoer. Design Wandlamp Plafondlamp Hala Zeist Mooie zeldzame hanglamp voor aan de wand of aan plafond Scharnierlamp met drie draaipunten. Vintage schaar- wand -bureau-lees-lamp, geweldig groen, met koper flexibele stang en onderdelen. Mooie scharnierlamp die gemakkelijk aan een tafel of plank geklemd kan worden.


De lamp is uitgevoerd in oranje metaal. Het druk knopje van de lamp functioneerd niet meer, verder in goede vintage. Gebruik de scharnierlampen ter decoratie naast je basisverlichting.

Kop iets ongewoons, met unieke items voor scharnier lamp van duizenden onafhankelijke. Antieke JIELDE industriële wand lamp, Franse plafondlamp of tabel. Veel lampen die wij inkopen, hebben nog oude bajonet fittingen.


Uiteraard worden deze vervangen door nieuwe Eporseleinen fittingen, dus klaar voor gebruik. Het eenvoudigst is om per . VF– Raak muurlamp jaren Chaparal. VH47- Raak Muurlampje met glasstukken.


Tafelklem voor optimaal houvast van tafellamp Halomag, Sonja en Joily.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts