woensdag 25 november 2015

Voetbord met tv

Relaxen en TV kijken vanuit je bed? Voetenbord is los verkrijgbaar. Nu extra voordelig én gratis binnen weken thuis bezorgd! Vind tv lift op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Wilt u genieten van luxe TV kijken in bed? U kunt heel makkelijk met afstandbediening de TV-lift omhoog en omlaag bewegen zonder uit bed te hoeven kruipen. Lekker luxe vanuit je bed tv kijken?


Een voetbord met tv lift is dan echt iets voor jou! Je kunt een keuze maken uit twee modellen voetborden: 1. De basis uitvoering is een van de . SleepNext voetborden worden op ambachtelijke wijze met de hand lokaal opmaat gemaakt. De lift verstel je met de draadloze afstandsbediening.

Ga voor een ultieme ervaring van televisie kijken in je. Geniet in ongekende luxe -voor of na het slapen- van TV kijken vanuit uw bed! De voetbord met tv lift van Royal Bedden worden in eigen fabriek geproduceerd en zijn gemaakt van de beste materialen en bekleed met prachtige meubelstoffen. Ook de binnenkant wordt afgewerkt met mooie zwart stof wat bij veel aanbieders . Bekijk hier hoe wij in een paar simpele stappen een voetbord incl tv lift monteren. Voetbord met tv lift, Actie Model.


Bezoek één van onze mega showrooms om deze boxspring te bezichtigen, en het ligcomfort ervan te ervaren. TV -lift Turqoise 4kopen? Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Slaaploods. Tevens is het mogelijk met een kleine ingreep een tv lift andersom in het footbord in te bouwen, zodat dit footbord ook als losstaande kast is te gebruiken. Tv kijken in de slaapkamer zonder de overlast te hebben dat de tv zichtbaar blijft als de tv uitstaat, dan is dit voetbord de ideale keus.


Met een druk op de knop van de afstandsbediening verdwijnt de gemonteerde tv in het footbord zodat deze onzichtbaar is wanneer deze niet gebruikt wordt. Altijd al het ultieme bioscoopgevoel vanuit uw boxspring gewild. Stop dan met zoeken, luxurybeds heeft voor u de ideale oplossing.


Bestellingen kunnen momenteel alleen in één van onze filialen gedaan . Trackbacks zijn gesloten, maar je kan een reactie plaatsen.

Hoofd als voetgedeelte is verstelbaar met de handige remote. Bij ons verkrijgbaar een zeer exclusief voetbord met een Tv lift. Wij adviseren deze optie voor een tv vanaf inch tot en met inch. Het werkt bij ons als volgt: U levert de tv (Garantie staat dan ook op uw eigen naam) en wij maken een passend voetbord ! Het voetbord wordt dan gestoffeerd in de door . Heerlijk TV kijken vanuit een luxe positie in jouw eigen Norma boxspring? TV lift in voetbord mogelijk bij Norma boxsprings.


Dat is mogelijk met het voetbord voorzien van TV lift. De TV niet in gebruik dan zakt deze keurig weg in het voetbord. Vergelijk prijzen voor Slaaploods. Model Aberson is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kom naar de winkel voor het totaaloverzicht en laat je verrassen door deze schitterende slaapkamer.


Traditioneel vakwerk, Kwaliteit. GRATIS thuisgebracht en opgebouwd. Boxspring vanaf € 4500.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts