vrijdag 27 november 2015

Praxis raambekleding

Kies uit heel veel kleuren en stijlen raamdecoratie. Wij staan graag voor je klaar. Ben je op zoek naar een raamdecoratie? Met het advies van Praxis ben je verzekerd van raamdecoratiedie past bij jouw wensen.


Wij helpen je graag in het maken van de juiste keuze.

Reserveer direct en haal af in jouw Praxis bouwmarkt. Wist je dat er naast de bekende Velux rolgordijnen voor dakramen ook speciale rolgordijnen zijn voor draai-kiepramen en kantelramen? Zo maak je jouw look netjes af met de juiste raambekleding.


En je kunt bij praxis natuurlijk kiezen voor heel . Tegenwoordig is het aanbod in raamdecoratie oneindig en dan kiezen nog wel eens lastig worden. Aan de hand van jouw woonstijl geven wij je tips welke type en kleur raamdecoratie het beste hierop aansluit. Raamdecoratie is zoveel meer dan bedekking van je raam om pottenkijkers . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën. Alle raamdecoratie bij GAMMA. Ook duo rolgordijn, vouwgordijnen en plissé. Van shutter tot lamellen.


Rolgordijnen zijn er in diverse maten zowel . Wij maken je jaloezieën of shutters graag voor je op maat. Intensions is hét merk voor raamdecoratie en gordijnophangsystemen. Ons inhouse design team vertaalt deze trends naar eigentijdse raamdecoratie en gordijnophangsystemen. Wij hebben overzichtelijk op een rijtje gezet wat voor soort raambekleding geschikt is voor dit soort ramen. De raamdecoratie voor kunststof- en aluminium kozijnen zonder boren en schroeven.


U heeft kunststofkozijnen en wilt onnodige beschadigingen, bij de montage van uw raamdecoratie, voorkomen. Duo rolgordijnen zijn zeer trendy op het moment! Liever maatwerk vouwgordijnen tegen een kleine meerprijs dan standaard vouwgordijnen van de praxis ? Als je een bestelling wilt doen, kun je de gekozen samenstelling printen en meenemen naar een HEMA winkel met raambekleding afdeling. Onze medewerkers in die winkel lopen samen met jou de samenstelling nog een keer na en als alles klopt, worden je gordijnen besteld.


Zodat je zeker weet dat alles klopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts