maandag 30 november 2015

Betonlook prijs

Wilt u betonlook stuc op de wanden van uw badkamer of douche in plaats van tegels? Dan bent u ook nieuwsgierig naar de mprijs ? Lees hier alle informatie. De mprijs van een betonlook vloer laten leggen in huis, badkamer, woonkamer of keuken zijn afhankelijk van meerdere factoren.


Badkamer of wc laten stucen in de betonlook ? Vind de laagste prijs voor dit stucwerk.

Vraag gratis offertes aan, vergelijk stukadoors en kies de beste deal. Spring naar niet-massieve vloer met betonlook - Cementgebonden gietvloer: vloer met betonlook. Wil je een vloer met een betonlook plaatsen, maar met een beperkte opbouwhoogte (niet-massieve betonvloer)?


Dan is een cementgebonden gietvloer zeker het overwegen waard. Deze vloeren zijn namelijk slechts . U bent aan het zoeken naar een stijlvolle of misschien wel industrieel wandafwerking voor de uw muren van uw badkamer, toilet, woonkamer of douche? Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Gietvloer betonlook prijzen.

Een kunststof gietvloer kost gemiddeld tussen en 1euro per m2. De prijs hangt hierbij onder meer af van het aantal lagen. Voor een cementgebonden vloer starten de prijzen bij ongeveer euro per m . De betonlook vloer prijs wordt per mbereken waarbij er met alle van toepassing zijnde factoren rekening wordt gehouden. Uni is het pure linoleum en de serie is beschikbaar in kleuren.


Een vloer met een industrieel karakter en een bijna monumentale uitstraling. De effen kleuren vormen een perfecte basis voor spectaculaire combinaties met andere linoleumkleuren. We berekenen de prijs voor een betoonlook vloer per vierkante meter. U heeft bij G-vloeren al een betonlook vloer vanaf € 4- per vierkante meter.


Dit is de basisprijs van onze vloeren, de uiteindelijke prijs hangt af van verschillende factoren: . Zonder deze informatie kunnen wij geen exacte prijs benoemen. Wij kunnen wel alvast aangeven dat de gietvloer prijs per . De korting kan bovendien steeds verder oplopen en is zowel van toepassing voor particulieren als voor bedrijven en organisaties. Het resultaat is wel een unieke muur die erg lang meegaat, sterk is, geen onderhoud nodig heeft en waterafstotend is. Door de waterdichte eigenschappen is betonstuc erg geschikt om toegepast te worden als alternatief voor tegelwanden in badkamers en keukens. Ben je op zoek naar een hippe vloer met betonlook dan is beton cire vast iets voor jou.


Realisaties en de prijs per vierkante meter vind je hier. Geniet van de uitstraling van beton en de warmte van een gietvloer betonlook.

Ga voor een unieke uitstraling met de betonlook vloer van Senso. StoneCenter is uw specialist in natuursteen. Betonlook tegels bestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts