vrijdag 27 november 2015

Ral 7016 antraciet grijs

Deze kleur op een kleine oppervlakte uitproberen? Sigma S2U Nova Primer is een grondverf voor binnengebruik met een aantal belangrijke eigenschappen. Deze hoogwaardige grondverf hecht niet alleen perfect op hout, maar scoort ook zeer g. Ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen.


Geeft het mooiste eindresultaat met Sigma Primer Interieur Grijs.

Inhoudsmaat is 7milliliter. Folie antracietgrijs met houtnerf met een breedte van 250mm. Bezoek onze showroom in Geel. Comfort tot in de puntjes.


Hoogglanzende, goed dekkende, sneldrogende spuitlak voor hout, metaal, diverse harde kunststoffen en keramische materialen. Deze nagels worden standaard gevoerd in RAL kleuren. Kleine kleurafwijkingen door invloed van bijvoorbeeld UV-stralingen kunnen voorkomen. Eigenschappen: Groot klembereik .

Zeer sneldrogende acrylverf. Kras-, schok- en stootvast. Voor binnen en buiten te gebruiken. Stuur naar een vriend(in). Enkel verkrijgbaar online. Productprijs (incl. btw). Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst.


Terrasoverkapping antracietgrijs afmeting 3. Stijvolle trottoirpaal die op voetpaden of parkings voetgangers kan leiden. Tevens geschikt om doorgangen af te schermen. Beschikbaar in twee afmetingen bovengr.


L Tecx verven uit met de meest verkochte RAL kleuren: Zuiver wit, Crème wit, Antracietgrijs, Staalblauw, Dennengroen en Gitzwart. Deze synthetische lakken zijn verkrijgbaar in hoogglans, de beide witt. Je houtwerk buiten heeft veel te verduren.


Het moet weersbestendig zijn en vraagt om een kwaliteitsproduct dat bestand is tegen regen, sneeuw, hagel, vorst en hitte. Leverbaar in 400ml spuitbus of blik. Sneldrogende 1K autolak van Profix (Valspar groep).

Een uniek product voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren gelakte aluminium platen in RAL kleuren met een . Deze duurzame, dekkende lak geeft het schilderwerk een subtiele zijdeglansuitstraling. De speciale UV-filter zorgt voor extra bescherming tegen intensieve zonbelasting. Sikkens Rubbol Eps plus 1l. De webshop voor buitenbeits.


Buiten beits bestellen doe je bij de buitenbeitsshop! U zoek de eetkamerstoel Svan Thonet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts