maandag 23 november 2015

Plafondhaken systeemplafond

Deze voorwerpen kunnen reclameborden, route aanduidingen, opbouw armaturen en droogbloemen zijn, maar andere toepassingen zijn niet onmogelijk. Plafondhaken en plafondclips. De enige beperking in de . Indien nodig kan men een extra ophanging plaatsen recht boven de plafondhaak type B. Deze plafondhaak kunt u ook gebruiken als u onder het bestaande systeemplafond een nieuw systeemplafond monteerd.

Wordt ook wel caddy clip met oog genoemd. Alle plafondklemmen en plafondhaken hebben wij op voorraad. Stevige plafondhaken voor opvallende point-of-sales presentaties. Wanneer je een systeemplafond in je winkel hebt, dan wil je die ook optimaal gebruiken natuurlijk!


Plaats op strategische plekken plafondhaken om posters en reclame materiaal aan te presenteren. Leid je klanten naar de plekken die het meest interessant . Systeem plafond ophang clip.

Handige clip geschikt voor systeemplafonds voor het ophangen van kettingen, touw of plakkaten. Voor S- haken en touw kunt u ook terecht in deze winkel. Bekijk hier ons assortiment en bestel veilig en snel alles voor uw magazijn. Onze systeem plafondhaken zijn alle gemaakt van goede materialen en dus een ideaal ophangsysteem voor een bestaand plafond of systeemplafond. Witte plafondhaak voor bevestiging aan systeemplafonds.


Deze haak heeft een open oog waardoor eenvoudig een koord met lus kan worden bevestigd. Maximaal toelaatbaar gewicht . Een witte plafondhaak met stevige plakstrip voor het ophangen van je himmeli op iedere gewenste plek op je plafond. Gaten boren is niet meer nodig!


De haakjes hebben een draagvermogen tot kg. Alleen geschikt voor het ophangen van onze himmelis. Geen gedoe meer met omgebogen paperclips of touwtjes.


Met de witte STAS systeemplafondhaken hang je in een handomdraai lesmateriaal, knutselwerkjes of feestdecoratie aan een systeemplafond. Afwerking: volledig automatisch opgespannen. Optioneel: plafondoogje- ter bevestiging aan een systeemplafond.

Dient als bevestigingspunt van de plafondhaak aan systeemplafonds. Materiaal: gegalvaniseerd staal. Voor bevestiging aan systeemplafonds. De plafondhaak biedt een eenvoudige en vooral flexibele mogelijkheid om uw mobile een plaatsje te geven. Met een draadlengte van ruim meter is variatie in ophanghoogte geen enkel . Gietijzeren plafondhaak Deze is in zwarte lak afgewerkt.


Met de twee schroefgaten in de voet kunt u deze eenvoudig onder een kastplank of in het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts