donderdag 26 november 2015

Perspex plaat

Kunststof platen nu bij HORNBACH kopen! Onze plexiplaten zijn opaal-wit ( lichtdoorlatend), glashelder, mat of gekleurd. Bestel de platen eenvoudig online.


Kies een kleur, daarna de dikte van het materiaal. Kies uw vorm wat u wilt bestellen en voer daarna in millimeters uw afmeting in. Klik daarna op berekenen (let op! dit is nog niet bestellen), na het berekenen ziet u meteen de prijs.

Bent u op zoek naar een plexiglas plaat ? Koop of Verkoop plexiglas op Marktplaats. Voordelen van Perspex Licht gewicht Makkelijk te bewerken (frezen, zagen, lijmen etc) ca. De gemiddelde prijs hangt sterk af van de dikte van de plaat.


Kiest u voor niet al te dik plexiglas, dan zijn de prijzen te vergelijken met de prijzen van standaard dubbel glas. Ter indicatie noemen we hieronder een drietal veelvoorkomende diktes met de . Onder kunststof platen vindt u een assortiment platen in verschillende uitvoeringen, kleuren en diktes. Plexiglas is in uiteenlopende diktes verkrijgbaar.

Afhankelijk van het gekozen type kunststof kan de dikte varieren van mm tot 1mm. De artikelen worden gesorteerd . Deze plaat van Martens heeft een uitstekende lichtdoorlaatbaarheid en UV- bestendigheid. Hierdoor is de acrylplaat onder andere te gebruiken als voorzetraam, kweekglas, bureaublad of vitrine. Het grote voordeel van acryl is dat het 25x slagvaster is dan glas.


Dit maakt het materiaal dan ook uitermate geschikt voor . Netto dikte artikel: mm . Bij van Viegen bestelt u ze makkelijk en snel online. Goedkoop en thuisbezorgd! De Manfrotto 220PX perspex plaat is een een vervang onderdeel voor de Manfrotto 2en 220B producttafels voor als uw meegeleverde blad beschadigd is. Deze perspex plaat is zeer stevig en kan gebruikt worden voor belichting van achteren of van voren. Beghelli Perspexplaat voor Formula armaturen met pijl rechtdoor.


Wij zagen gratis op maat. Geef hieronder de gewenste maten, binnen de door u gekozen standaard afmeting. Afmetingen voor het zagen. Categorie: Smoke transparant.


Polymethylmethacrylaat (PMMA) is een polymeer van methylmethacrylaat.

Of het nu om helder of opaal gaat. De platen hebben allemaal UV-bscherming. De afweging om iets wel of niet buiten toe te passen hangt meer af van het gebruik. Wanneer de platen intensief.


Eén van de meest gebruikte en verkochte kunststoffen bij Letterplex is acrylaat, beter bekend als perspex of plexiglas. De basis van een naamplaat bestaat vaak uit een perspex plaat , maar plexi glas wordt ook vaak gebruikt voor doe-het-zelf projecten. U kunt bij ons plexiglas platen kopen in diverse diktes en maten en we. Voor techniek liefhebbers - goede prijzen en uitgebreid assortiment.


Platen zijn aan beide zijden voorzien van beschermfolie en UV bestendig. Nu is het niet alleen gerestaureer het wordt beschermd door een perspex plaat. Bij Flying Tiger heb je, door de helle verlichting en de overdachte opstelling, het idee dat je door een minimalistische Japanse winkel loopt, en daardoor merk je niet dat je stapels en stapels pulp aan het kopen bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts